Potvrđena prvostepena presuda: Fadil Novalić, Fikret Hodžić i Fahrudin Solak idu u zatvor

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Das ist Walter

A sad adio, a sad adio, i ko zna gdje, i ko zna kad...

Padaj silo i nepravdo...

Ovo je mali korak za sve njih, ali veliki za Bosnu i Hercegovinu!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Padaj silo i nepravdo / Narod ti je sudit zvan / Bježte od nas noćne tmine / Svanuo je i naš dan...

***

***

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Neka se pripreme Čović, Dodik- i ekipe odabranih im doglavnika. I ne zaboravite par Ceausescu na Poljinama- da ne ostanu sami na svijetu!

Sramotno

Koliko su fadilovi dupli respiratori pobili ljudi ovo je velika sramota za sudstvo. Oni su morali dobiti minimalno po 40 godina dugotrajne robije.

Bosna bez sna

Kada bi barem ovo bio početak kraja! I okončanje vladavine Pakla i beznađa -nakon predugih 34 godine.

***

***

Fićo Malinaš

Hoće li se sad Fikret H. Malinaš opet zabrinuto javiti na društvenim mrežama, povodom apartmanizacije Osmice i Ranka D.? Ili će pak njih dvojica izraziti ozbiljnu zabrinutost zbog ograničenosti kapaciteta plastenika malina u Malinaševom novom mjestu boravka narednih godina?

Baki

Malo…. Samo malinaru da vrati dio para, a šta ona dvojica pohapase, to mačku o rep. I da im se zabrani doživotno politička i rukovodeća pozicija. A hoće li ikada iko odgovarati pred sudom i narodom za ljude koje pobise na tim respiratorima, onako iz inata da bi dokazali da su respiratori ispravni!?

Malo je

***

***

***

nasvasta

Devize sa boraćkih štednih knjižica će mnogima zagorčati život i na ovom i na onom svijetu .Haram im do sedmog koljena.

Pjesma za ekipicu iz Spahinog sokaka

"Odlazi vam raja"- ( ZELENI ORKESTAR) Odlazi vam raja, / Dosta bi belaja / Odlaze polako uhljupi, / Početak je kraja, početak je kraja / Svi ćete ovako skončati...

Jeserte

A Jelka jedina ne ide,jelde. Malo se pravimo budale

Nakon

Mashalah

Haha

Seka i Kookir- a nas ako se sjete, sjete se.,,

Sara

Zato ja doDICK i moj pajdo Čovke moremo sta hocemo,da vrijedzamo i ponizavamo d pljackamo a da se dokazi "zagube" da osu i sud preuzmemo i sto se u nas smrda kaze Bog pa trojka sa gavrilom i ostalima jer su nam sve omogucili ka DoDICK Doći će i oni na red

333

E sad istraga koristenja tih respiratora na KCUS-u i stradanja pacijenata godinama zbog nesavjesnog lijecenja, "usteda" na racun zivota i zdravlja, nedostatka lijekova i opreme. Zdravstvo treba prestresti od 1996. naovamo, odnosno od kada je SDA poceo na njega da stavlja sapu. Pretresti i sve druge, i njihove bankovne racune. I uvesti strogi nadzor zdravstva po pitanju korupcije. I istraziti certifikaciju respiratora pred njihovo koristenje na KCUS-u. Za sve ovo se mora snositi odgovornost, ovo je samo pocetak.

Zgembo

Ovo su sudili novinari i trojka.

U Zenicu

Kada podjem ja.....

Tuzitelj

Bakir i dalje tone. Zna li se kada ce Seka travarka u KPZ?

Yugo

Evo podanici onih koji rasturise Yugu

Lonac

Hoceli smjeti ovako Dodika..?

Bosanac

***

Gost

Cuj oduzeto pola miliona od Hodzica, a gdje je deset miliona? Mozda u onim aparatima ili na necijim racunima. E bas nam je pravni sistem dobar.

Tuciko Bušić

Ja bih ako bi ikako mogao njih trojicu dao Sebiji da ih stavi na one ventilatore a poslije toga da ja Sebiju stavim na isti. Ne bi preživjeli nijedno ni 24 sata a već bi bili na Ahiretu.

/ Najnovije