Potvrđena presuda: Uposlenik KCUS-a duže vrijeme trpio mobing i ponižavanje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

Ma ja, ovo nema veze sa izdajom drzave, ovo je uredu

Komšija

Sultan

Omg

Sto ovu vise ne smjenjuju? Do kad ce se ona izivljavat?

samke

Lijepe riječi su ukras!

sebi +++++

Nista se od ovoga ne bi moglo dogadjati da gospodja nije imala podrsku mnogih medicinskih radnika...Osramotili ste najcasniju profesiju!

Nusic i KCUS

Kad se seljanka docepa diplome koju nije zasluzio ,onda pocne izigravati pokondirenu tikvu i normaln eljud epraviti budalama ( Nusic je lijepo oisao te tipove do detalje). Nije mogla ona sve to uraditi da nije imala osobe istog karaktera u KCUS, a koji su koristili mogucnost da licno profitiraju s njom. Sve prekontrolisati i javno objaviti spisak tkz doktora koji su izigravali vise manekene a ne doktore. Osobe koje su uzrokovale smrt mnogih pacijenata moraju odgovari za taj zlocin. Preispitati im imovinsko stanje kako u BiH i izvan nje, oduzeto ono sto nisu radom stekli i taj novac uloziti da se pomognu porodice boraca i rudara koji daju ili su dali sve od sebe za ovu domovinu. A KCUS manekene uputiti lagano pravac Zenica da ohlade usijane glave.

Pa jeli to moguce

Da je ova akuserka jos uvjek na celu bolnice Kosevo!?

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Da je ova akuserka jos uvjek na celu bolnice Kosevo!? ka Pa jeli to moguce Kako sam čuo jeste

/ Najnovije