Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slika i prilika

Divi Vasvije evlije! Slika i prilika nevine francuske sobarice u zadnjoj milf fazi!

Sarajevo bih

Evo idealne prilike za neznalice iz tužilastva da bar jednom nešto dokažu i procesuraju,ili ce na kraju biti da je mobitel bio samo djecija igracka.Poćnite raditi debili nesposobni ili ovako namjerno radite da predmeti padaju ko snoplje da bi ste oprali mafiju za koju radite,sramite se ako imate bogdu obraza.

Jas23

Nadam se i vjerujem da postoje posteni advokati! Nasa vasva je pokazala svu ljudsku bijedu. Tako poznata advokatica se bavi kradjom i skrivanjem dokaza! Uzas! Jad i bijeda! Tuzno je to! Ljudski sljam!

Konacno!!!

Vrijeme je da i ona druga, jos odvratnija, odgovara za zlo naneseno gradjanima!!!

H2O

Kao što bi nas vrli Dino rekao pakovanje.

0òohhha

Mogli su joj u tasnju ubaciti i 10 grama bijelog šećera.

Gho

Ovih par advokata zaustavlhaju sve procese protiv kriminala i korupcije u ovoj drzavi.Hoce li im se vise stati u kraj

/ Najnovije