Poturak o ubistvu u Otesu: Ko je sljedeći, tražim od države da zaštiti građane

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAKTUB

Pokupiti stoku i glavosjece koji slobodno hodaju nadim gradom bez ikakvih dokumenata i istresti ih pred kucu, ili radno mjesto, onom sefu policije iz Zenice koji je za vrijeme rata takvima davao drzavljanstva. Drugo, okupicete se i stajati u protestu. Bolje toljage u ruke pa udri sve braon boje sto se muva po Ilidzi i drugim dijelovima grada. Dokle vise? Jel' da ne smijem pustiti zensko dijete samo u skolu?

habibi

JA ŽENI KUPIO SUZAVAC I SPECIJALKU

*

U pravu je čovjek. Pokupi i deportuj više jednom za sva vremena. Inače je logično očekivati još veće probleme.

**

I koji migranti uopšte ba? Sve vojno sposobni muškarci i lelemudani. Nigdje žene, nigdje djeteta, svaki ima bolji mobitel od mene. Drotovi stoje i gledaju ih samo. Jer vlast, korumpirani političari i nesposobna žgadija u svemu što postoj eračunaju "ima li njih gdje tu" Dosta je više jbt ...

I

To su porazeni militantni isilovci, ali ih neko predstavlja kao migrante, i kao jadni. Dnevo po 50 maraka uzimaju na cesti, puta 30 dana. Vise para zaradjuju od vecine u BiH. I jos nisaju nozeve i bodu se, izmedju sebe a poceli su i nas. Kad jos jednom procitami u kupljenim medijima migranti, trena 40.000 ljudi otici ispred medija i zahytijevat od raka da se uzme licenca. Inace sutite svi i dajte marku i slisajte sorosevske bajke. Teorija zavjere al malo sutra, neko odavno upravlja svim procesima a ovce bleje.

Nisam Robot

Samo "Narodne patrole" kao Beogradu.!!

Baki

Selmo Cikotic da da ostavku. Ljiga bez obraza i pameti, da ga sramota ste je nedavn izjavio... migranti mu seksi i dobri jer trose pare!!!!! Narode, nedajmo im da nam djecu ubijaju i na bilo koji nacin ugrozavaju!

Opis situacije

Osim OS BiH, funkcionalno promatrano sve Institucije BiH, visoki predstavnik i migranti operiraju kao saveznici remetilačkog faktora.

/ Najnovije