Potrgana zastava EU na zgradi Ambasade Hrvatske u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

A taj što je potrgao zastavu e taj je već prešao granu i ide kući,sigurno živi u Austriji Kad otkrijete lica potražite ih na graničnom prelazu

Ambasador

to je gradjanska drzava koju nam nudi konvertit Zivkovic, dok Nadja Izetbegovic dijeli Islamsku deklaraciju ambasadorima po Kovacima. rasapad BiH je jedino realno rijesenje i to ce se desiti prije ili kasnije. Zivkovic nije taj kapacitet koji bi mogao da iz 4 kantona koja mu je Alija ostavio da se prosiri na cijelu zemlju. kad jednog dana muslimanski narod u BiH shvati sta im je uradila dinsastija Zivkovic, bice kasno. kako ste posijali, tako cete da i pozenjete.

Gost

To je u nas važno jer nam je zastava neki simbol. Naša zastava naravno. Mi ratujemo simbolima. Stare nacije su to davno prevazišle. Naša Varta zastava nije naš izbor nego je nametnuta ali ima patriota koji bi je životima branili.

Gost

To je u nas važno jer nam je zastava neki simbol. Naša zastava naravno. Mi ratujemo simbolima. Stare nacije su to davno prevazišle. Naša Varta zastava nije naš izbor nego je nametnuta ali ima patriota koji bi je životima branili.

Krezubi kozmopolita

to je gradjanska drzava koju nam nudi konvertit Zivkovic, dok Nadja Izetbegovic dijeli Islamsku deklaraciju ambasadorima po Kovacima. rasapad BiH je jedino realno rijesenje i to ce se desiti prije ili kasnije. Zivkovic nije taj kapacitet koji bi mogao da iz 4 kantona koja mu je Alija ostavio da se prosiri na cijelu zemlju. kad jednog dana muslimanski narod u BiH shvati sta im je uradila dinsastija Zivkovic, bice kasno. kako ste posijali, tako cete da i pozenjete. ka Ambasador REČE BRADATI, KREZUBI KOZMOPOLITA IZ BOSANSKE ŠUME. VIDJELI SMO MI DAVNO ŠTA TAKVI KAO TI ŽELE. TO ŠTO ZELITE JE DAVNO OSUĐENO I PROPADA KADLI TADLI. NEĆE VAM BITI LAKO U NAREDNOM PERIODU.;)

@krezavom talibanu koelu

KO TI JE REKAO DA JA HOĆU ISLAMSKU DRŽAVU. PITAJ ME ŠTA HOĆU PA ĆU TI REĆI. ŠUMSKI ČOVJEČE! Ne moram te uopste ni pitati, potvrdio si to 1000 puta do sada u svojim kilometarskim, srbofobnim komentarima.

Zaguljenko iz šume

KO TI JE REKAO DA JA HOĆU ISLAMSKU DRŽAVU. PITAJ ME ŠTA HOĆU PA ĆU TI REĆI. ŠUMSKI ČOVJEČE! Ne moram te uopste ni pitati, potvrdio si to 1000 puta do sada u svojim kilometarskim, srbofobnim komentarima. ka @krezavom talibanu koelu<< NEGO SLUŠAJ, PAMETAN SI MI.

@zaguljenko

Nisam ja iz sume, mozda si ti sto se vidi po tvojim komentarima. Ali pametan jesam, sto se za tebe ne moze reci.

Ekii

Nisam ja iz sume, mozda si ti sto se vidi po tvojim komentarima. Ali pametan jesam, sto se za tebe ne moze reci. ka @zaguljenko EKI!!!

/ Najnovije