Potresno svjedočenje najtežeg COVID pacijenta Opće bolnice: "Svi su me otpisali..."

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nekad davno

Istu situaciju,nekad davno na ortopediji sam dozivjela ja ,majka sa svojom kćerkom.Prof.Ismetu ,čovjeku prije svega ,pa onda ljekaru zahvaljujem što moje dijete hoda.

Sarajlija

Sve potpisujem za prof. dr. Ismeta Gavrankapetanovića i njegov tim. Dinina priča nije jedina. Mnogo je sličnih sudbina i lijepih priča iz najbolje klinike u BiH. I još samo da ih se sjeti Vlada FBIH i dodijeli im novac koji su davno zaslužili. Heroji. Tačka

Elenorin

Ismet samo sanja kako da se osveti Sebiji. Za razliku od nje, on je perfidan i k tome opasniji. Ova barem otvorenih karata igra. Luda je stoposto. Opal, nadam se da ga necemo gledati na klinickom, cemu on jako stremi. Hvala, prijatno.

Guest

Guest Vlada je pretezno koruptivna,a nema da da novac onima koji zasluzuju. Grabe sebi za smrt im trebalo. A iz pakosti i ljubomore nisu dali OBS. Da imaju braza stidili bi se. Na kraju to su novci gradjana o kojima onaj lopov 3 F odlucuje. Do podne na sudu lopov,a onda iz ugodne fotelje odlucuje o gradjanima i ustanovama. To nema nigdje u svijetu. Mi gradjani koji postujemo zdravstveni kadar bi se trebali ujediniti ko je za njih pa jedam fond osnovati a potrebe OBS.

.

Ljudi se, općenito, ne boje Gavrankapetanovića. Nego ga vide kao doktora koji pomaže. I žele u toj bolnici da se liječe, to je činjenica. A u KCUS se boje da odu, jer misle da neće živi izaći. To je tako. A silne naše pare se ulažu u KCUS i ne bi trebalo da strahujemo za svoje pare.

Salkan

Bojite se doći u KCUS zato što novinarčići sa zadatkom pišu sve najgore o KCUS-u

Katy

Ismet samo sanja kako da se osveti Sebiji. Za razliku od nje, on je perfidan i k tome opasniji. Ova barem otvorenih karata igra. Luda je stoposto. Opal, nadam se da ga necemo gledati na klinickom, cemu on jako stremi. Hvala, prijatno. ka Elenorin Dosta ih je samo pogledati. Na profesoru se vidi da je veliki strucnjak i covjek a na njoj hm.. pisite sto vas volja ali tako je.

JA1

Ne znam za dr Ismeta ali sam u toj bolnici prije nego je on došao proveo 12 dana i imao sam potpunu njegu kao u nekom luksuznom hotelu. Neka priča šta ko hoće ali oni su pravi profesionalci od čistačice sestre pa do doktora. Svaka njima čast

komso

Vidi vidi, sto mi brisu komentare. Cenzurisu. Lafo portal slobode govora lgbt ovo ono...a kad napises info zasto kriju da je vakcinisan, onda delete bude. Al zato kad nije vakcinisan to u tekstu naglase 3x i pisu treba se vakcinisati. Samo vi brisite, imaju printscreenovi a doci ce dan kada ce se morati odgovarati za sijnje straha, panike, cenzure, lazi i obmane....saucesnici darmakomafije. Brisite slobodno i ovaj, svaki delete je dokaz vise koji se prikplja protiv vas za suda

JA1

@komso<< ne laži nije tačno da je vakcinisan, njegova žena je na N1 izjavila da nije vakcinisan.

Saraj

Neznam cemu ovo stalno reklamiranje Opšte bolnice i njihovih ljekara. Svugdje je isto. Ako nemas nekog ili si ,,obicni" niko te nece ni pogledati. 50 godina źivim kilometar od bolnice ali je problem kada nije dan za ,, njihov " prijem ali zato neki iz Gorazda koji i ne pripadaju zdrav.sistemu KS. sa lakocom se prime i dobiju krevet poput Abdulaha koji ce napisati knjigu o Ismetu.

Q

OTKUD TESKI SLUCAJ U OPCOJ KAD KAKO SAMI KAZU PRIMAJU SAMO LAKSE PACIJENTE

Elenorin

Ismet samo sanja kako da se osveti Sebiji. Za razliku od nje, on je perfidan i k tome opasniji. Ova barem otvorenih karata igra. Luda je stoposto. Opal, nadam se da ga necemo gledati na klinickom, cemu on jako stremi. Hvala, prijatno. ka Elenorin Dosta ih je samo pogledati. Na profesoru se vidi da je veliki strucnjak i covjek a na njoj hm.. pisite sto vas volja ali tako je. ka Katy<< U ovom slucaju nikako ne govorim o strucnosti ovih direktora. Oboje su puni ega i velike budale. Osobno znam da Ismet nije takva svjecka kakvom se prodaje. Sav ovaj teatar je dobro osmisljen zbog Sebije. Mada ga razumijem, i meni bi bilo krivo da mi neko ucini sto je ona ucinila. No, istina je da je sutio dok je druge tjerala, ali se pobunio kad je dosao red na njega. Ova sprdanja sa Sidranom, ili sa tom 'sarajevskom rajom' je postala otuzna. U konacnici, nije ih lijecio Ismet, vec osoblje koje je bilo u Covid odjelu. Gdje je tacno on bio? On je samo direktor, i ortoped. Nikako ne simpatisem ove lije i hinje poput Sebije i Ismeta.

€€€€€

U odnosu na ostalo stanovništvo su čak i preplaćeni. Osnovne plaće ljekara preko dvije i pol prosječne plaće i još kada se dodaju minuli staž, topli obroci, kuhinja, regresi , rad u smjenama i druge benificije i rad na drugim mjestima imaju i po 5000 KM.

komso

@komso ne laži nije tačno da je vakcinisan, njegova žena je na N1 izjavila da nije vakcinisan. ka JA1<< Morala je to reci. Nego sta nego je vakcinisan. Licno ga znam.

/ Najnovije