Potresne i uznemirujuće scene nakon rušenja ringišpila u BiH, ima povrijeđene djece

2
Radiosarajevo.ba
Potresne i uznemirujuće scene nakon rušenja ringišpila u BiH, ima povrijeđene djece
Foto: ZOOM TV Doboj / Uznemirujuće i potresne scene

U prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja u Doboju ima povrijeđenih osoba, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj. Prema pisanju lokalnih medija, među povrijeđenima ima djece. 

Policijska stanica Doboj jedan prijavu je dobila u 20.05 časova, a u toku je uviđaj.  

Lokalni medij ZOOOM TV Doboj je na Facebook stranici objavio nove detalje o užasnom događaju, ali i video koji je snimljen odmah nakon pada ringišpila. Naime, ovaj medij pratio je koncert na toj lokaciji, a u jednom trenutku začuje se glasan zvuk i potom krici.

Zakon o zabrani pušenja: Ugostitelji imaju 6 mjeseci da se prilagode, kazne od 100 do 5.000 KM

Zakon o zabrani pušenja: Ugostitelji imaju 6 mjeseci da se prilagode, kazne od 100 do 5.000 KM

Reporter trči prema mjestu događaja, gdje se vide brojni heroji kako rukama podižu ringišpil dok drugi izvlače povrijeđenu djecu. Prema informacijama reportera, četvoro djece je povrijeđeno i roditelji su ih na rukama odnijeli u obližnji Dom zdravlja:

"Ono što je mene kao reportera potreslo su scene dozivanja djece od svojih očeva i majki. Pohvale zaslužuju svi prisutni koji su odmah svojih rukama dizali konstrukciju pritom izvlačeći djecu. Tu su bili i mladi policajci koji su zajedno rukama izvlačili povrijeđenu djecu.

Kola hitne pomoći su stigla za dva tri minuta, ali roditelji su već na rukama odnijeli svoju djecu u Dom zdravlja. Potresno su djelovali pozivi i zapomaganje majki koje su dozivale djecu. Nadamo se da su povrede djece lakše i da se sve završi bez težih posljedica. A nama nauk svima da više pazimo kada su sprave za zabavu u pitanju."

Kako se na snimku nalaze povrijeđeni maloljetnici, portal Radiosarajevo.ba neće objaviti navedeni video. Snimak se inače nalazi na OVOM LINKU, ali vas upozoravamo da je izrazito uznemirujući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije