Potresna ispovijest žrtve nastavnika iz Sarajeva: "Nisam bila jedina koju je zlostavljao"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kenocrni

Ne treba mnogo,slomit mu nogu u kuku ili obje,pa nece biti sposoban da bude u sluzbi,to kosta cca 500km,zavrsimo agoniju

Avenger

***

Momo

Ne treba mnogo,slomit mu nogu u kuku ili obje,pa nece biti sposoban da bude u sluzbi,to kosta cca 500km,zavrsimo agoniju ka Kenocrni Pa sto sjedis i pises ako je to rjesenje?

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan, Bosanac i ostalo ***

***

Bosanac

Presudite mu vi

Vookoth

Ovo je nešto najstrašnije što se može desiti, pedofila vratiti u salu

/ Najnovije