Potresna ispovijest brata ubijene Amre Kahrimanović: 'Ispalio je u moju sestru 17 metaka...'

0
Radiosarajevo.ba
Potresna ispovijest brata ubijene Amre Kahrimanović: 'Ispalio je u moju sestru 17 metaka...'
Foto: Printscreen / Nedžad Kahrimanović

Novi slučaj femicida u Tuzli uzdrmalo je bh. javnost. Pripadnik policije MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je Amru Kahrimanović vlasnicu jednog od lokala u tržnom centru Sjenjak.

U razgovoru za Tuzlansku televiziju brat ubijene žene Nedžad Kahrimanović reagovao je na brojne netačne informacije koje su se pojavile u medijima. On naglašava da ubica i njegova sestra nisu imali ni poslovni, ni partnerski odnos, te da je Amra Kahrimanović bez povoda hladnokrvno ubijena.

"On je bio tu gost i inače u tržnom centru u raznim lokalima je po mojim saznanjima povremeno pravio incidente. Sinoć je napravio incident sa nekim čovjekom koji je sjedio s njim, zaposlenica je zvala policiju i moju sestru. Policija je došla, odvela je tog čovjeka koji je sjedio s njim, koji je nešto razbio.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

On je ostao da pije, moja sestra je došla kao vlasnica objekta i zamolila radnicu da naplati sve i da zatvori radnju pošto je već bilo oko 20.30 sati. I ništa više, nijedan razlog da se učini ovako djelo. Po mojim saznanjima je ispalio u moju sestru 17 metaka, od toga je nju pogodilo osam. Klasična likvidacija i sve ostalo što se iznosti u javnosti u laž", kaže Kahrimanović.

Po njegovim saznanjima policajac je bio u vidno alkoholisanom stanju i u srijedu, 7. februara.

Pitali smo Admira Arnautovića koliku kaznu može dobiti ubica iz Tuzle

Pitali smo Admira Arnautovića koliku kaznu može dobiti ubica iz Tuzle

"Bio je u alkoholisanom stanju i izvršio klasičnu likvidaciju. Ništa mu nije uradila, bila je pristojna, postoje svjedoci.

Po mojim saznjanjima bio je suspendiran, uziman mu je pištolj, vraćan mu je pištolj", zaključuje Kahrimanović.

Podsjetimo, policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil u srijedu, 7. februara, ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca, a nesretna žena podlegla je na mjestu ubistva.

Nakon ubistva Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živio.

Trenutno se nalazi u pritvoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije