Potraga za Aldinom Mulićem proširena do Doboja: Akciji se priključilo 70 volontera

A. D.
Potraga za Aldinom Mulićem proširena do Doboja: Akciji se priključilo 70 volontera

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite od ranih jutarnjih sati nastavili su potragu za nestalim Aldinom Mulićem koji je pao u rijeku Miljacku u noći sa utorka na srijedu.

Ekipama civilne zaštite i gorske službe priključili su se i volonteri s ciljem bržeg pronalaska tijela nestalog mladića.

Direktor FUCZ-a Fahrudin Solak potvrdio je za Radiosarajevo.ba da se pripadnicima civilne zaštite priključilo oko 70 volontera. Ističe da je Miljacka podijeljena u sektore radi efikasnije potrage. Solak je dodao da je na potrazi angažirano više od 150 pripadnika FUCZ-a.

Inače, navijačka grupa Fudbalskog kluba Željezničar uključit će se danas u ranim jutarnjim satima u potragu za Aldinom Mulićem, mladićem koji je nestao u rijeci Miljacki.

I popularne Horde zla, navijači FK Sarajevo, zakazali su okupljanje na parkingu stadiona Asim Ferhatović – Hase od 10:30 sati do 11 odakle će krenuti na dogovoreno mjesto potrage.
 
U potragu je na Instagramu pozvao i bh. fudbalski reprezentativac i fudbaler rimske Vučice Edin Džeko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije