Salkić: Da je Stanivuković učio, slušao i čitao, ne bi ovako mislio

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MDMMD

'Takve kao sto je Stanivukovic odgaja obrazovni sistem, mediji i vlast'. Tako je, ali ipak se puno dobije u kuci. Isto je i u Federaciji. Sve sto je islamsko valja krscani su fuj. Kad se negdje u nekoj ambulanti prozove krcanin, sve glave se okrenu i blenu da vide kako TO izgleda. Ima toga tona na svim stranama i treba zabraniti takvo ponasanje i izjave.

Caco

tuzno je da vi muslimani jos niste shvatili da BiH nije samo vasa. tuzno je da vi muslimani jos niste shvatili da se pogledi na proslost, sadasnjost i buducnost dijametralno razlikuju kod tri konstituivna naroda BiH. tuzbo je da vi muslimani niste jos shvatili da vam je Alija ostavio u amanet samo 4 kantona u FBiH. tuzno je da Salkic jos nije shvatio koliko je beznacajan u Republici Srpskoj. tuzno je da ste toliko glupi nakon svih ovih godina.

N. Kremic

Četničič kojem se Senad Hadžifejzović divi ne samo iz demokratskih principa i gledanosti, nego što i sam Senad više nezna u koju hramlje. Draško Stanivuković če najmanje naškoditi BiH, jer plan koji krščanska Evropa več vjekovima prekraja, šta uraditi sa evropskim Muslimaima, prirodno jača Muslimane i BiH, a što duže postoji genozidna tvorevina RS, samo se produžava agonija pravoslavaca u BiH koji služe za potksusurivanje izmedžu Rusije i katoličkih zemalja koje predvode Francuska i Austrija. Ne posotoji nauka u svijetu koja bi mogla objasniti „Kuda idu duvlje svinje“ kada je u pitnju srpska potreba za proljevanjem ljudske odnosno komšijske krvi. Suvišno je bilo kakvom analizom patološki oboljelog četničiča Draško Stanivukovića opmonjati i sugerisati mu, da se okani veličanja rartnih zločinaca i negiranja Genozida. On nije kriv što su mu Velikosrpski fašisti još kao dijetetu mozak sprali, ali je kriv za ne iskazivanje respekta prema državi BiH i muslimanima koje su Srbi u ime velike Srbije pobili i protjerali! Ponekad je dovoljno kada čovjek sam sebe kazni!

Aaaaa

Jel ' vi, bošnje, ono rekošte da je Tegeltija ružan? Možda, za vaše iščašene kriterije! Jer Ramiz Salkić je, izgleda, model, i uzor za ljepotu bošnji.

Riki

Mrs konju

Riki

Ruznijeg zvalju nisam u zivotu vidio

Ramo

Rece ramiz salkic iz sda koji je kao bosnjak, koji su navodno ocisceni i ugrozeni u rs-u, bio potpredsjednik rs-a i svo to vrijeme je radio na ukidanju iste. Zanima me moze li u multi-kulti i tolerantnoj fbih, koja navodno postuje princip konstitutivnosti, neki srbin biti potpredsjednik iste, a da nije bosnjacka marioneta?

/ Najnovije