Potpisana izjava o zaštiti navodne imovine RS: Milorad Dodik objavio plan, bojkot opozicije

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fullmetaljacket

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Kurati Mujo

Nije zajednicke institucije vec drzavne institucije Bosne i Hercegovine! Ispravite u tekstu!

vec drzavne institucije Bosne i Hercegovine

Nije zajednicke institucije vec drzavne institucije Bosne i Hercegovine! Ispravite u tekstu! ka Kurati Mujo a to ste ko vi?!?! ahahahahahahahahahahahahahaha

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

233

DODICE I Z D A J N I C E SRPSKOG NARODA

Comment

Nema razlike medju tim strankama osim po*****h slova.

Jel ovo.moguce

Jedan seoski kabadahija, varalica i bandit koga glupi narod trpi!

BiH

***

NIKOLA

ZNACI OPOZICIJA PREUZIMA VLAST A DODIK U ZATVOR:):)

Dobro je nesto nauciti

******vu Bosne i Hercegovine postoje samo DRŽAVNE INSTITUCIJE BOSNE I HERCEGOVINE, zajednicke ne postoje i kao takve su protuustavne! Za to postoji i sankcija, trebalo bi je poceti koristiti!

Zrelo

Prdjelo zrelo opadalo zeleno,e jadni srpski narode kako vas ovaj djukac sramoti.

BiH nije visenacionalna drzava!

Suverenitet drzave je na teritoriji, gradjanima, naciji, zakonima, imovini... U Daytonu je napravljen aparthejd i slom drzave,gdje se suverenitet daje i “konstutivnim narodima”. Ko su “konstutivni narodi u BiH”?? —Jesu li narodi Srbije i Hrvatske? Nisu. Nema BiH dijasporu tih drzava! Nema ni njihovih naroda u BiH. —Jesu li to povijesni ********i Srbi i Hrvati? Nisu. Populacija BiH nema slavenskog gena R1a kao vecinskog. Naprotiv, minoran je u svim vjerskim grupama. —Jesu li “konstitutivni narodi BiH” nacije Kraljevine SHS/YU? Moguce, ali tih drzava odavno nema. Kako onda mogu njihove nacije predstavljati “narode“ u BiH. To su nacije druge drzave. Nije BiH visenacionalna sastavljena drzvna zajednica. Nije pravljena od naroda i teritorija drugih drzava. Nikada na popisima stanovnistva u BiH, do popisa 1948.u FNRJ, nije bilo osobnog nacionalnog izjasnjavanja. To svjedoci da je BiH jednonacionalna drzava!! Bosanskohercegovacka. BiH postoji mnogo prije Daytona, Avnoja, Kraljevine Yu/SHS, USA! Njena drzavnost doseze hiljadu godina unazad. Samo su Bosanci (Bošnjani, Bošnjaci) nosioci drzavnog suvereniteta. Da su to Srbi bila bi Srbija, ili da da su Hrvati bila bi Hrvatska. Ta mantra o “konstitutivnim nacijama u BiH” je spin velkodrzavnih politika Srbije i Hrvatske. Tuzno je sto se nasi intelektualci ne umiju oduprijeti tom opakom narativu, vec ga neki uvazeni akademici gradjanske, patriotske orjentacije pokusavaju opravdati Avnojevskim ustrojem BiH (M Pejanovic i S K

Paglu si

BiH postoji mnogo prije Daytona, Avnoja, Kraljevine Yu/SHS, USA! Njena drzavnost doseze hiljadu godina unazad. Samo su Bosanci (Bošnjani, Bošnjaci) nosioci drzavnog suvereniteta. Da su to Srbi bila bi Srbija, ili da da su Hrvati bila bi Hrvatska. Ta mantra o “konstitutivnim nacijama u BiH” je spin velkodrzavnih politika Srbije i Hrvatske. Tuzno je sto se nasi intelektualci ne umiju oduprijeti tom opakom narativu, vec ga neki uvazeni akademici gradjanske, patriotske orjentacije pokusavaju opravdati Avnojevskim ustrojem BiH (M Pejanovic i S K ka BiH nije visenacionalna drzava! Jarane paglu si ko racku, sto ces najbolje vidjeti kad se protektorat zvani bih a nikada drzava, konacno raspadne.

DeeeeeFfffff

GTRS pod hipotekom!!

Boske

Vjerovao sam kako smo u BiH svi ljudi i da ćemo birati ljude koji će ovu državu uvesti u EU (gdje se realno nalazi većina naših građana bez obzira na etničku pripadnost i odakle nam pristiže cca 5.milijarda KM godišnje)kao i u NATO. Na žalost ipak će prije biti potrebo da DVA PUKA Oružanih snaga BIH uz pomoć i asistenciju NATO -a koji je preko Save i u Crnoj Gori a ima i bazu u BiH očiste manji entitet od ovih snaga koje svakodnevno zazivaju odcjepljenje i koji ne žele dobro ni manjem entitetu ni Srbima ni Bosni i Hercegovini.Živjela vječna BiH.

/ Najnovije