"Potkošulja" je prvo najavio "mirni razlaz", a onda uzeo 700 miliona KM

8
F.V.
"Potkošulja" je prvo najavio "mirni razlaz", a onda uzeo 700 miliona KM
Foto: PrtScr / Milorad Dodik

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primio je danas rusku vakcinu protiv koronavirusa u Banjoj Luci.

Zbog svojeg "savršenog outfita" sa sve u potkošulji i bujnim poprsjem, predsjednik nam je obznanio da je primio ni manje, ni više, do rusku vakcinu Sputnik V.

Iako javnost, iznenađujuće, nije mnogo problematizirala to što se Dodik "preko veze" vakcinisao, došli su, također, zanimljivi komentari.

Među njima se izdvaja onaj poznatog novinara i urednika Ozrena Kebe, koji je na Facebooku u prepoznatljivom stilu zabilježio:

"Molimo europske i ostale relevantne internacionalne čimbenike da tijekom analize novonastale situacije uzmu u obzir sljedeće: potkošulja je prvo najavio mirni razlaz, a onda priskrbio 700 miliona maraka, da mu se nađe...".

"Dodik je čuo da je KOŠULJA KRATKIH RUKAVA omražena te je odlučio da se vakcinira u potkošulji. Svakaćas na samopouzdanju realno", napisala je jedna posjetiteljica na Twitteru.

Zanimljivi komentari mogli su se pročitati i na stranici televizije BN.

"Šou! Oni kao daju nama primjer da treba da se vakcinišemo, a u stvari čuvaju svoje g... Mi bismo se rado vakcinisali gospodine vlasniče Republike Srpske, ali vakcina NEMA!", napisao je jedan od posjetitelja.

Građani su tražili od predsjedavajućeg Predsjedništva BiH da počne raditi, što se valjda očekuje i od ostalih političara.

"Jel' to Vip odjeljenje. Idi čovječe nešta radi, imaš najveću smrtnost", dodao je drugi komentator.

Pitali su i gdje su vakcine za ostale građane...

"Poenta vakcinisanja funkcionera je da podstaknu vakcinisanje stanovništva. Ne znam šta on to podstiče, kada vakcina nigdje nema. Pogotovo nema preko milion obećanih Sputnik vakcina", upozorio je posjetitelj web platforme BN-a.

"Ima li kakva da dođe sebi";

"Što je deb'o, pod hitno u teretanu";

"Starac i jadnik",

"A zašto taj koji se boji za svoj život nije obezbjedio vakcine za 95 % naroda RS i BiH? Ovo je voše nego nisko, bezobrazno, bahato, pokvareno, sebično.... ", poručili su građani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije