'Postoji plan da Bošnjaci nestanu kao narod, ili bar ne budu politički suvereni'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Ja, i!! SDA i Kavazovićevi službenici snose krivicu za ovakvo stanje. Umjesto da se bavite suštinskom stvarima važna vam bila samo vlast, a sad kukaš, umjesto da su se ovi nazovi političari Bošnjaci trudili, i opirali ovim strancima koji ovdje zakuhavaju, vi šutite ko pi.ke i eto neka jedine i para a stranci nas godinama rasturaju nekakvim projektima. Šutite i kadete, a sad kuknjava, e sad je došao nečastivi i to više njih a vi spavate. IZ je samo ispostava SDA i nikada ništa niste uradili, samo nešto vazite a uništeno nam je sve od privrede, sve su uspjeli da satru. Sad kako bude bude, nema vam više kurbana d ih zavaliti, bando primitivna.

Mostar

Lijepe riječi su ukras

,.,Bugojni.,

A vi bosnjacki prvaci nas najvise unistavate nepravdom i lopovlucima.dem,borac

Komentar

Moj efendija taj plan je skovan na Berlinskom Kongresu prije 150 godina Nego kazi ti nama sta je tvoj ppan da Bosnjaka i Bosne bude vise Sta je plan da se iz vlasti protjeraju munafici ,spekulanti ,varalice i korumprisni lopovi ?????? STA Nanite se vise presiisnha iz prazne u duplje ……Uzztu vasu muziku i glazbu svake godine sve je manje naroda u BiH Dodijali ste Bogu a i narodu !!!!!!

Tilto

Pa licno ti i tvoja korumpirana zajednica na celu sa SDA strankom nesebicno pomazete dusmanima da ostvare svoje ciljeve, daragi reise islamska zajednica je ogrezla u nepotizmu i korupciji o SDA stranci ne treba ni pricat i sad vi nama prodajete suplje patriotske kako neko radi na tom da nestanemo, ko je dozvolio Brajkovicu da pravi urbicid po Sarajevu, ko je srozao zdravstvo, ko je ugasio Zoru, ko je ugasio fabrfiku duhana Sarajevo hej fabriku koja je radila 140 godina, prezivila prvi i drugi svjetski rat ali vas nije mogla, zato sad imamo crnogorski cigara na svakom koraku bez poreza, akciza itd, ali tu neko uzima dobar tal *** FDS

Sigurno

Samo vi gasite firme tipa fds, sarabon, enrgopetrol... Prodajte telekom i elektroprivredu da živimo od have,*** sda. Pored vas ne trebaju dušmani, zbog nepravde ljudi odlaze

Tabasco

Znamo mi da nas mrze, al znamo i kako ćemo to i riješiti i to nije problem. Problem je naša primitivna bagra što pljačka i ruši Državu. To nas uništava i tjera iz Bosne. Kad se riješite poslušnika, lako ćemo sa dušmanima.

Guest

Guest Sta trazite od drugih kad vas vasa stranka postepeno ubija.

Guest

Guest Pa Ceric je iz tudje prisvojene isao kad je bio reis u dzamiju da gleda ko dolazi da klanja Bajram.

Guest

Guest @ Komentar Pa prvo bi on trebao napustiti dzamijske sobe i prethodnik mu pa dalje drugi posteni da odluce. Svaka vjera ima svojih deset upozorenja. Ne ubij ne ukradi ne slazi itd.itd.

Guest

Guest @ Tito Za pocetak nabrajanja dobro ste naveli ima jos iako svi to znaju.

za Леми

Па народ и нисте - тек сте се самопрогласили народом 1993. године на селу у Holliday Inn-u, тако да нешто што једва да постоји не може ни да нестане. А што се тиче политичког суверенитета у одлучивању, то већ звучи пресмјешно. Племе које за сваку глупост вуче за рукав ОХР или Америчку амбасаду да реагује или донесе одлуку у њихово име себе не може сматрати ни сувереним, ни политичким, ни самосталним народом већ биједним Слугама и Рајом. ka Леми idi obrazuj se . Ako smo mi pleme kako smo mi onda najveci vlasnici zemljista u Bosni i Hercegovini, a gdje ste vi ? Frustriran si da vam plan 1992 nije uspio , jad i bijeda te jedu . Hvataj se svoje vukojebine jer tamo pripadas . Intelektualno nisi dorastao da se diskutuje.

Genocidasi

SLUSAJTE USTAŠČIĆI I ČETNIČIĆI .***.I PRIJE RATA SMO MNOGO GORE ŽIVJELI DOK STE VI BILI U NAŠOJ DRŽAVI NA VLASTI RADILI SMO ZA 100NJEMACKIH MARAKA MJESECNO .A GDJE SU TE PARE SVE OTISLE NEGO U VASE DIVLJE RUKE KARPATSKA STOKO .I DANAS VIDI SE KO PLJACKA KO KUPUJE VILE PO BEOGRADU KO VILE GRADU PO BOSNI I PO HRVATSKOJ TO SU VAŠI TI POGANI PSI ETO ISPRALI VAM MOZAK DA NE KAPIRATE A U OČII VAM PRAŠINU ILI SODU BACILI PA NE VIDITE. KO JE BLOKIRAO BIH VEĆ VAŠU I ŠTA OČEKUJETE TREBAMO VAS JOŠ I HRANIYI IZDRŽAVATI DOK DRŽITE BLOKADU. TREBAMO SVE SLAVUNE DA CAM ZAVRNEMI DOK SE I PISLJEDNJI SMRAD DA KARPATA NE ISELI I NAPUSTI NAŠU DRŽAVU ONAKO KAKO STE SE I NASELJAVALI ***

boki

Na tom planu Reise radi SDA od osnivanja. Prvo uvedeni u rat, pa u ratu izgubili bespotrebno ljude, pa onda korupcijom koja je natjerale iole sposoban i moralan narod da bjezi vani.

Drvosječa

Koje blebetanje jednog vjerskog velikodostojnika. I da, ne postoji država Bosna, osim ako se niste odrekli Hercegovine. Ako jeste imate moju podršku. :))

@Ljiljan

SLUSAJTE USTAŠČIĆI I ČETNIČIĆI .*AKO JE NEKO UNISTAVAO OVU DRŽAVU I UNISTAVA ONDA STE TO VI .I PRIJE RATA SMO MNOGO GORE ŽIVJELI DOK STE VI BILI U NAŠOJ DRŽAVI NA VLASTI RADILI SMO ZA 100NJEMACKIH MARAKA MJESECNO .A GDJE SU TE PARE SVE OTISLE NEGO U VASE DIVLJE RUKE KARPATSKA STOKO .I DANAS VIDI SE KO PLJACKA KO KUPUJE VILE PO BEOGRADU KO VILE GRADU PO BOSNI I PO HRVATSKOJ TO SU VAŠI TI POGANI PSI ETO ISPRALI VAM MOZAK DA NE KAPIRATE A U OČII VAM PRAŠINU ILI SODU BACILI PA NE VIDITE. KO JE BLOKIRAO BIH VEĆ VAŠU I ŠTA OČEKUJETE TREBAMO VAS JOŠ I HRANIYI IZDRŽAVATI DOK DRŽITE BLOKADU. * ka Genocidasi MA U PRAVU SI NAŠI POLITIČARI(mislim na FBIH) ŽIVE SKROMNO PLATE IMAJU AL POLA DAJU NAMA NARODU NEMAJU VILE PO HRVATSKOJ PO ALBANIJI ITD. NjIHOVA DJECA STUDIRAJU SAMO U BIH JER NE ŽELE DA TROŠE SVOJE PARE JER ŽELE DA DAJU NAMA...

@za lemi

idi obrazuj se . Ako smo mi pleme kako smo mi onda najveci vlasnici zemljista u Bosni i Hercegovini, a gdje ste vi ? Po katastarskim knjigama prije rata srbi su vlasnici 78% sve zemlje u bih, a to sto ste vi nakon rata oteli i jos uvijek otimate srpsku zemlju, ne javljajuci pravim vlasnicima da se jave da usklade nove knjige, to samo pokazuje koliko ste lukavi i cime se sve sluzite da oduzmete srpsku zemlju pravim vlasnicima u fbih.

/ Najnovije