Postojeći štandovi i tezge u Ferhadiji će biti uklonjeni

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kakva divna vijest. Ferhadija kao glavna ulica glavnoga grada ne treba izgledati kao pijaca na Stupu vec odisati kulturom, elegancijom i ljepotom kakvo je i ime krasi. Pozdravljam i pozdravam odluku.

heh

Kakva divna vijest. Ferhadija kao glavna ulica glavnoga grada ne treba izgledati kao pijaca na Stupu vec odisati kulturom, elegancijom i ljepotom kakvo je i ime krasi. Pozdravljam i pozdravam odluku. ka Gost Onda neka se uklone i kineska pijaca u prolazu par metara dalje i nezakonite kafanske baste koje smetaju prolaznicima, a pod ingerencijom i uz odobrenje Hadzibajrica!

Hugo

Kakva divna vijest. Ferhadija kao glavna ulica glavnoga grada ne treba izgledati kao pijaca na Stupu vec odisati kulturom, elegancijom i ljepotom kakvo je i ime krasi. Pozdravljam i pozdravam odluku. ka Gost Tako je. Ali za koga da odise elegancijom? Za sacicu obrazovanih ljudi? Pa dvije trecine ovog grada je polupismeno, nekulturno, neobrazovano, glupo, nikad posjetilo Galeriju slika, nikad citalo Malog princa, Bijeli Ocnjak, Tom Sojera, a kamoli Dikensa, Krlezu, Pamuka, Koelha, nikad uslo u pozoriste, nikad slusalo Travijatu, itd. Pa vidi sta izlazi iz srednjih skola. Beznadezno je to

Konacno!

Odlicna odluka! Nadam se da ce i onu najljepsu smokvu u Sarajevu kod Higijenskog koja godinama odolijeva i prkosi vremenu, minusima i ulicnim prodavcima koji oko nje ostavljaju smece, kutije, gajbe, opuske - konacno odahnuti i biti proglasena zasticenom vrstom!

@ Hugo

Dragi Hugo, odlicno ste ovo napisali, ali zar je po vama rjesenja da samo pustimo da nas novi ova pogana voda nekulture i svome gradu - svojoj kuci? Onda bismo se trebali prestati boriti na svim poljima i pustiti da zlo i lose prevlada?! Odbijam!! podrzavam odluku jer je uvijek potreban jedan korak - prvi, i jedan covjek koji ce odbiti da se prepusti! Zlo (u svakom obliku) preovlada kada dobri ljudi ne cine nista!

/ Najnovije