Postavljeno spomen-obilježje herojima 7. Korpusa Armije RBiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Arkrap

Lijepo je sječati se. A šta ste uradili za žive dem. borce. Gosp. Nevzudine šta ste uradili za boračke dodatke za mlađe od 57 god. i šta ste uradili za vračanje ratnog staža borcima ?

Dem borac

Lijepo je sječati se. A šta ste uradili za žive dem. borce. Gosp. Nevzudine šta ste uradili za boračke dodatke za mlađe od 57 god. i šta ste uradili za vračanje ratnog staža borcima ? ka Arkrap jedini kanton koji je zabranio boracki dodatak,i tako nastavio agoniju dem boraca.valjda he lakse se slikat pored spomenika i brinut se o mrtvima.bitno da su napravili diskriminaciju nad dem borcima,jedino to i znaju.nek dem borci nastave gladovat i zivit u neimastini. To mozete zahvalit sda olosima,koji i neznaju sta znaci rat.na sljedecim izborima podignite svoje famelihe i glasajte za promjene,za NiP,yi ljudi ce uraditi zakone kohe ima i sarajevski kanton,dem borac imat ce osnovna prava,bor dodatak,lijecenje,staz i sve ostalo sto imaju u sarajevskom kantonu.

Istina

Heroji?! Kako za koga! BiH nisu! Muslimanski , da! Prestanite muslimane i BiH poistovjećivati! Srbi i Hrvati su takođe građani BiH! A, to nisu njihovi heroji!

/ Najnovije