Ploča ratnom zločincu Ratku Mladiću na ulazu u općinu Novo Sarajevo godinama stoji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pulsirajući mišić

Hebeš ploču, sama će se raspasti za par godina kao i đeneral.

Inzko

Ploča će morati da se uklone!

Moke

E sad si se sjetio, ploca je tu ima 6-7 godina....sto ne dodjes kad obiljezavaju i polazu cvijece, sto ne odes u Visegrad kada se Ravnogorski pokret okuplja? Jesi kad.dosao na taj isti Spomenik Vraca i pokupio smece kojeg ima za izvoz? Aj ne kaki bezze. Na sta je SDP spao. Jeftine politicke poene sakupljas.

Glas Razuma

Spomenike ABiH eksplozivom rastavljaju, a ovi šalju pismo i mole da se ukloni!?

Covjek sa druge stane uma

Nevjerovatno kako se pojedini Srbi ponose cetnistvom i ranim zlocincem koji ih je odveo u zabludu i iskoristio za svoje psihoze i zlo u glavi. Uzasavam se. Kao sto se uzasavam da neko slavi Hitlera.

Kuš

Kao prvo, general Ratko Mladić nije ratni zločinac,nego srpski heroj kojeg će Srbi vječno slaviti! A drugo, ploča je na srpskoj teritoriji, i ne vidim šta muslimani imaju s tim?!

Re

@glas razuma, A da postavimo spomenik vojske RS u muslimanskom dijelu? Koliko bi ostao čitav. Prema tome, ti nisi glas razuma.

Spgha

Svakom svoje i mirna Bosna

Crna mamba

Cosicu, sta mislis da za pocetak prestanes slati provokativne poruke mladim djevojkama , 20 GODINA MLADJIM, iz Sarajeva i zvati ih na voznje u vrijeme policijskog casa. Naravno slati im slatkise po svojim vozacima. GADE CETNICKI! STIDI SE SVOJIH POSTUPAKA

/ Najnovije