Posla ima, radnika nema: Pogledajte koja su najtraženija zanimanja u FBiH

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

sto bi neko radio *** za 700km kada moze u hrvatskoj za 1400-2000e neka vam sad aradi podrinjska seljadija koju ste naselili, i sda dupelisci

kako kome

ima posla na skeli i na +35 stepeni, samo se na zapadu taj posao placa posteno... kako to da ne fali posla u kancelarijama, javnim i drzavnim preduzecima? ah da, to je vec popunjeno stranackim botovima i uhljebima... e pa dragi bakirovci, draganovci i dodikovci, bujrum na skelu... od oktobra vam to ne gine!

za fasistoidno smece

sto bi neko radio *** tajkunu za 700km kada moze u hrvatskoj za 1400-2000e neka vam sad aradi podrinjska seljadija koju ste naselili, i sda dupelisci ka Ivan Ostani idiot plizzz

NE! Ovako treba stajati: "Posla ima, plate slabe, radnika nema".

Nije niko budala, hebite se...

Bjezite odavde

Nije niko lud vise radit za 500 km,samo prijeđes u hrvatsku i imas 2000 hiljade.napravili podanicki i robovlasnicki sistem.ako se zaposlis u nekoj firmi jedno na papiru a drugo u stvarnosti.dosta vise lazi i obmana.ko vas je.. i vas i vase firme,propanite.

Salih

NAJVISE je zaposleno ZENA koji god oglas sa poslom samo se TRAZE ZENE sto li je tako BIH Drzava ZENA nece na dobro

/ Najnovije