Posjeta Sandžaku: Delegacija KS prisustvovala biznis forumu u Sjenici

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

Jake delegacije u pm

bosanac

Iako smo blizu geografski, mentalitetom smo dvije galaksije udaljeni. Nije podao komentar, rekao bih da vec vecina bosanaca tako misli o sandzaklijama, a to je zbog loseg ugleda koji su stekli u bosni. Izuzetak je manjina cestitih ljudi koji su posteni

KLOSA

DINO MASON TREBA GLASACE FUJ KO SE SVAKO BAVI POLITIKOM

Za bosanca

Komentar je ipak podao

Sarajlija

Unistili su nam sandze temelj civilizacije,urnisali su nam kulturu sa svojim svercerima i dilerima,donijeli su novi jezik,trenerke i one zenturace zadrigle od sira i suhog mesa sto su ze razmilile po gradu,ipak imaju Srpske pasose i pricaju Srpski,gnjide.

Bošnjak

Svaki skup je dobar gdje god da se zbori dobronamjerno. Regionalne i druge podjele su prošlost. Postoje: dobrobamjerni i zli ljudi! Većina ovih komentatora niti se drži vjerske norme, niti čita (u razgovoru je spas I.A.)

JA1

Nisu morali ici dole, vecina ih je u Sarajevu, mogli su i ovdje sastanak odrzati.

/ Najnovije