Poruke iz Sarajeva: "Branili smo vas na bojnom polju, sada vi branite nas"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Samo kriminalno nepotistićka *** sa papirima iz štamparija koje su osmišljene da ojade Bošnjake iz vladajuće koalicije SDA ASDA SBB NES sa njima nema pravde poštenja go hrsuz do hrsuza.

Objektivni posmatrac

Nigdje ni jednog minjaka, dekoltea...nista

BM

Kakva vlast takav i narod. Samo daj meni a drugi neka crknu. Kroz zahtjeve se vidi kakvi smo. Jednostavno nismo ni zaslužili bolje.

Aha

Da branit ce nas sigurno. Svr ovo protjerat treba, zajedno sa prodanim medijima. Svejedno kome su prodani, za narod nisu.

legenda

Ne postoje zajedničke ins***ucije, to su ins***ucije države BiH. Ko piše ove nepismene tekstove?

/ Najnovije