Poruke građana sa protesta ispred OHR-a: 'Ovo je crvena linija, branit ćemo BiH po svaku cijenu'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Dnovinaru covjek je rekao ‘po svaku cijenu’, a ne ‘pod svaku cijenu’!

Branit cete vi, kako da ne...

Sve se bojim, velika oruzana buna ce da bude....

Haha

Pa branite bih i kad svabi napada srbe. Branite, budite posteni ili??

Čekaj

Branit ćete Bosnu od njenog Ustavnog suda, koji je tražio da se uradi ovo šta radi Šmit?

More

Šta bi banio Bosnu, zar nije bolje otići preko kod gazde Ustase i radit i konobarit za 1200 evra?

Db

MOŽETE SAMO RATOM PORAZIT HERCEGOVINU!!!!PA NAVALITE

Goxy

To nisu gradjani, to su muslimani

To

To su bosnjaci samo i niko vise, mozda par uhljebljenih drugacijeg imena koji zive u Sarajevu. Nema tu vecine teritorije niti polovine stanovnistva.

Coll

Ma SDA mašinerija dobila nalog da izađe na protest kao sto dobiju kad su izbori…žali Boze normalne Bošnjake koji trpe sramotu zbog ovih podobnika …😇 SDA Jada ,jada …sta će ljudi moraju slušati pasu Bakira ..nema kuci ic ..inače letite iz stranke ..nadam se da vam je bar vode osigurao za proteste .. nije valjda tolika škrtica da će vas na ovim vrućinama ostaviti bez tekućine … Komsic je odlučio svoj točionik piva prepustit veceras prosvjednicima .. čime zaslužuje RESPEKT i dokazuje da je pravi patriota …to je žrtva !!! 💪🍺

Ne mogu da vjerujem

Ko se usudjuje da nam dira državu, brezobraznici

/ Najnovije