Poruka za Schmidta: "Tražimo da pregovore o izbornom zakonu vodite uživo u direktnom prenosu"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Tako je! Hoćemo da bude na emtiviju! Ili makar livestream na saff.ba

Tako je!

Tako je! Hoćemo da bude na emtiviju! Ili makar livestream na saff.ba ka Haha Hocemo Pavla da nam kaze da je bio hrvat! I Gospu bogoyebicu da nam isto potvrdi!

Panzer

***

Ujko

***

Rahela

Tako je Mehmedaga svi smo uz tebe.SDA,SDA,SDA

Trazimo da to bude zanimljiv show.

The ARSENIO HALL SHOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rjesenje je vrlo jednostavno!!

Mocnici MZ, radi mira i prosperiteta EU, na Balkanu pogasite nacije bivse Jugoslavije, u svim drzavama nastalim raspadom YU, izvan maticnih drzava. Svim drzavama priznati njihove nacije. (Bosanci, Crnogorci, Hrvati,..) Svesti Srbe i Hrvate kao nacije Kraljevine SHS na nacionalne manjine u drzavama izvan Srbije i Hrvatske. Ne radi se o njihovoj dijaspori! U pitanju su nacije odavno nepostojece Jugoslavije/SHS! Sluze kao insajderi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske u susjednim drzavama. One ih svojataju, a nisu im narod ni dijaspora!

Ljubo

Kako se samo sjetio takve gluposti! Dakle, i glupost može biti kreativna :D. Nema tih pregovora na Svijetu koji se javno prenose. To je oksimoron. Nikad nikome to nije bilo ni u primisli. Pa nema tih pregovarača koji bi izdržali svakakve komentare dok pregovaraju.

Drzava Bosna nacija Bosanska

Bosna je iskonsko, vjekovno ime drzave. Hercegovina nikad nije bila drzava. U pitanju je toponim. Kada bi se drzava zvala Bosna nacija bi bila jedna, Bosanska. Nestale bi nacije nepostojece Jugoslavije. Skinuli bi sa grbace Bosni Srbiju i Hrvatsku i njihove insajdere. Srbi i Hrvati bi mogli biti u Bosni, ali kao nacionalna manjina Srbije i Hrvatske. Mala je dijaspora tih drzava u sadasnjoj BiH. Drugo su Srbi i Hrvati kao nacije bivse kraljevine SHS u BiH. Nisu njihova dijaspora. Treba im to jasno predociti. Za projekat je dovoljan i potreban referendum o promjeni imena, kao sto je bio ‘92. o nezavisnosti i snazna dobronamjerna podrska MZ i NATO da nebi susjedi opet pokrenuli rat protiv Bosne. Bilo bi dovoljno da izadju na granice drzave i onemoguce doturanje oruzja i logistike za rat.

Bogoljub

E gotovo skonto nas Šmit jedno misli drugo priča treće radi Bravo šmit samo live

Flaster

Jeli iko rekao licimjernom herr Schmidtu dok je čestitao uspjeh Lani Pudar da joj kao srpkinji oduzima svako pravo u Mostaru????

Adi

Pregovarate 4g i nista, nece biti unitarna makar se raspala, reset na izvorđni dejton dosta dzamijaske politike

Adi

>>Bosna je iskonsko, vjekovno ime drzave. Hercegovina nikad nije bila drzava. U pitanju je toponim. Kada bi se drzava zvala Bosna nacija bi bila jedna, Bosanska. Nestale bi nacije nepostojece Jugoslavije. Skinuli bi sa grbace Bosni Srbiju i Hrvatsku i njihove insajdere. Srbi i Hrvati bi mogli biti u Bosni, ali kao nacionalna manjina Srbije i Hrvatske. Mala je dijaspora tih drzava u sadasnjoj BiH. Drugo su Srbi i Hrvati kao nacije bivse kraljevine SHS u BiH. Nisu njihova dijaspora. Treba im to jasno predociti. Za projekat je dovoljan i potreban referendum o promjeni imena, kao sto je bio ‘92. o nezavisnosti i snazna dobronamjerna podrska MZ i NATO da nebi susjedi opet pokrenuli rat protiv Bosne. Bilo bi dovoljno da izadju na granice drzave i onemoguce doturanje oruzja i logistike za rat. ka Drzava Bosna nacija Bosanska<< A vas muslimane kao izdanike svoje vjere poslati u anadoliju jer je bosna 700g duze bila krscanska dok se vi niste uhvatili okupatorske vjere, ako su ti srbi, i hrvati nacionalne manjine ti si turista koji treba da seli u tursku jer ovo je krscanska zemlja, nauci jadu izdajnicki nesto u zivotu, pusti hodzu, i dzamiju

Ivan

Ova poturad svaki dan sve gluplja, i gluplja, halo marvo krsite ustav, i dejton, preglasavate, kradete,, nece vise moci skontao je covjek koja ste stoka, unitarnu bosnu nikada dobiti necete prije raspadne

Juka

***

/ Najnovije