Poruka ambasadora Nelsona uoči izbora za građane BiH: Cijenite vaš glas

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

E moj ambasadore, dzaba ti je ovim hajvanima govoriti.

Mostar

Pozivamo ambasadora Nelsona i onog ridjobradog iz Engleske da ridjobradog pomahnitalog konja iz Sarajeva uhvate za vrat i podsjete ga da se dogovorene i potpisane obaveze moraju postivati, a ne kao sto mu je babo radio. To je minimum koji ocekujemo! Dosta je proteziranja Bosnjaka na stetu Hrvata

071

Hoćete li opet aminovati izbronu krađu? Praviti se ludi nad 500 000 nevažećih listića? Sutra sjediti po kafanama sa trojicom idiota bez legitimiteta?

Exellency

Your excellency, gospodine Nelson, u Bosni je problem kradja glasova, mnogo tragicniji nego sto mislite. Pokusajte uciniti sve sto je u vasoj moci, da zastitite demokratiju u ovoj zemlji, a narocito u Mostaru. Eto, vidjeli ste i sami, da morate upozoriti one koji slave ratne zlocince. Mozete misliti sta onda rade na glasackim mjestima...Hvala unaprijed!

mostarac

Pozivamo ambasadora Nelsona i onog ridjobradog iz Engleske da ridjobradog pomahnitalog konja iz Sarajeva uhvate za vrat i podsjete ga da se dogovorene i potpisane obaveze moraju postivati, a ne kao sto mu je babo radio. To je minimum koji ocekujemo! Dosta je proteziranja Bosnjaka na stetu Hrvata ka Mostar Gospodine ambasadore, dobro obratite paznju na ovu poruku. I nakon vaseg zvanicnog upozorenja HDZ zbog slavljenja ratnih zlocinaca, oni se vama obracaju za pomoc jer su ugrozeni. Njihova licemjernost nema granica. Oni hoce da kompromitiraju i principe vase Ambasade i vase Vlade.

Nenad

Slažem se. Niko od političkih kandidata ne zaslužuje glas. Zato ga neće ni dobiti.

/ Najnovije