Poruka iz Europe: Pfizer vakcine za zapadni Balkan u drugoj polovini aprila

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Da nije tužno bilo bi smiješno. Tegeltija koji je saznao da je pokrenuta krivična istraga protiv njega i onih koji su davno vakcinisani (a trebali su zadnji), "k'o fol" zove g.đu Ursulu da pomogne zemlji koja je potencijalni kandidat za EU opet "k'o fol" potencijalno obećava vakcine za Zapadni Balkan. Ako ništa imamo dvije stvari: 1. Pokrenut istražni postupak; 2. Potenciju. Kad u istrazi utvrde da ne postoji osnov ponovo ćemo postati impotentni. Blago nama s nama i sa njima.

Licemjerstvo EU

Ne trebaju nama slati tu siću, to nije ništa! Gdje su naše plaćene vakcine?!Želimo samo ono što smo pošteno platili! A, ovo je samo mazanje očiju!

/ Najnovije