Poruka iz Crne Gore: Nema pomirenja dok u centru Beograda ne bude spomenik žrtvama

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Bravo 👏 efendija mudro zboriš ta ti zlata vrijedi ali to su ***

Ne uplici se tamo gdje ti nije mjesto.

Zivis u Crnoj Gori i vodi racuna sta se desava tamo. Ne uplici se tamo gdje ti nije mjesto. Bosnu i Hercegovinu ostavi na miru nama Bosancima i Hercegovcima.

realist

Sto bi taj spomenik bio u Beogradu.Neka njega u sarajevu,ali za stradanje svih naroda i nacionalnosti u BiH.zasto bi zrtve jednog naroda bile vrijednije od zrtava ostalih pogotovo kada se radi o pribliznom broju stradalih.Takvim nastupom Rejsa dokazuje da on i nije vjernik. Postuj drugoga da bi bio postovan g Rejsu.

Dokaz

Ovo je covjek koji vas vodi u buducnost?!! Debili kao ljiljan ce ovo podrzati u to ne sumnjam, al de ti nama objasni nesto ... trazis da se u beogradu digne spomenik za zrtve Srebrenice jel? I ti si predstavnik svoje zajednice? Svih tih jadnih vjernika? Reci mi jel u Berlinu stoji spomenik za zrtve za 2.svjetski rat? Ima li u Ankari spomenik pobijenim Armencima? Hoce li Ameri dici spomenik pobijenim Vjetnamcima, Koreancima, indijancima ili Iracanima, Sirijcima, Jemencima, Afganistancima? Ja ne zelim da se pomirim sa srbima ja zelim da zivim pored njih u rahatluku, da im oprostim al ne zaboravim. Sto se u Podgorici ne digne spomenik za zrtve koje su oni pobili u Bosni i Hrvatskoj, a ti se pomirio sa njima?!! Ti si bolesnik koji koristi zrtva Srebrenice u svoju korist da odrzavas mrznju medju ljudima. srbi su pobili jadne ljude u Srebrenici za tri dana al vi ih ubijate svake godine ponovo i ponovo i ponovo i debil kao ljiljan misli da mudro zboris!!! Vi ste bolesni ljubi koji trebaju pomoc i to pod hitno !!! Eee moj efendija ti si sejtan a ne Boziji covjek !!! I za to ces platiti na sudnjem danu !!! Ako Bog da !!!

Covjek

Slazem se,sa efendijinom izjavu. Mislim da je ipak najbitnije da na celo Srbije dodju mladi, pametni ljudi neoptereceni i ne zadojeni Kosovskim bojem, mrznjom prema onome sto je razlicito od njih. Sve dok su na vlasti Dobrice Cosici nema srece

Name

Opa, evo jos jednog vjerskog karijeriste. I on si uzima za pravo govoriti u ime naroda?! Ko te ovlastio? To je samo tvoje misljenje.

***

***

/ Najnovije