Poruka Dodiku: Mirnog razlaza neće biti, a ni podjele BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TAČNO!

Ovo je Bakirov potez spašavanja Dodika na političkoj sceni! Fakat su bestidni jbt .....

Kome bolan

E, nek' si mu rekao!

*

E, nek' si mu rekao! ka Kome bolan reko

moke

I kad bude drugo poluvrijeme, prvo rijesit gamad na poljinama pa onda na cetnike.

A

E kad bakir uzme pusku nahebali su, stari prekaljeni ratnik. Kad citam ove komentare politicara reko bi specijalci sve, a niko metka nije opalio niti bi.

Mostar

Sagledajte situaciju malo šire. Trenutno u BiH ne valja nikome. Nezadovoljni su svi. Zajednicki jezik se ne pronalazi. Tri su nam opcije na stolu. Nekakva medjunardno šapa koja ce nas poklopiti i bit cemo mirni dok ne popusti. Dogovor kako mozemo. Razlaz, mirni ili krvavi

071

@Mostar Što? Zato što si to tako rekao? :)

Moks

@Mostar Situacija malo šire i uže ,narod kakav je samo šapa sa strane ,nit je Hercegovaca željna Hrvatska nit ovih nazovi srba Srbija. Političari skupljaju poene (tu im se bar kapa može skinuti) jer su vidjeli na šta se većina (primitivnog) naroda pali ovde . A svugdje će Bosanac biti Bosanac ..nit Srbijanac nit Hrvat . A ljudi ,bar 60% stanovništva da ima isto toliko mozga bi se uhvatila boljeg života a ne mlaćenja prazne slame i to 30 god! Za nepovjerovat ! Msm da smo po rangu pameti i dostojanstva u rangu Nigerije..samo gazi!

Gost

Bakir zna ali mislim da većina Bošnja ne zna (ili ne želi znati da je BiH već podijeljena. Zato pustimo neka "ratuju" priopćenjima a običnoj raji nije do rata.

hehehe

Auuu, sto mu receeee!

chim

Samo budi svjestan činjenice da Bakir NIJE Bosna. Niti Dragan, a ni Milorad. Niti OHR. Bosna je malo kompleksniji problem od neke prdimahovine koju bi mogli riješiti magistar Mate Boban, smrad Izetbegović ili zločinac Karadžić. Ne može u Bosni (a bogami i Hercegovini) biti nikakve radikalne promjene bez sječe glava i zaustavljanja iste te sječe od strane onih koji iza svega ovoga i stoje. Uvijek je tako bilo. Uvijek će i biti.

Ja

zbog lose Alijine taktike u Dejtonu, rezultat ostaje konacan: 49% BiH za Srbe - 4 kantona za muslimane.

Aj

zbog lose Alijine taktike u Dejtonu, rezultat ostaje konacan: 49% BiH za Srbe - 4 kantona za muslimane. ka Ja Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Tako je

Bakir zna ali mislim da većina Bošnja ne zna (ili ne želi znati da je BiH već podijeljena. Zato pustimo neka "ratuju" priopćenjima a običnoj raji nije do rata. ka Gost

@koel, chim i ostali nikovi ovog hajvana

Sve sto ti napises je cista laz, od laznog citata dobrice cosica u kojem se srbi uopste ne spominju, pa do laziranja srpske istorije, ali to i ne cudi jer dolazis iz redova laznog naroda po difoltu. Evo ti jedan pravi citat, koji tebe i takve kao ti fantasticno opisuje: "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Njegos

/ Najnovije