Poruka Christiana Schmidta ratnim zločincima i svim negatorima genocida

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Christian Schmidt: pune ruke posla...

Njemačka je nakon Kapitulacije i poraza ideje ( 3 reich) Nacisticke Njemacke, se je u potpunosti ogradila od Hitlera i Nacista u cijelini, dozivljela je Katarzu itd. Hitler je danas za njih najveci Zlocinac u povjesti Njemacke, da ne duzim… Sa druge strane Srbija danas isto kao i RS svoje (Srpske) Zlocince nazivaju herojima ponose se njima, daju im razna priznanja, dobivaju svoje ulice i trgove itd… Sve dok Srbije ne dozivi tkz. Katarzu kao sto je Njemacka dozivjela i sama prizna Genocid kao i sve druge zlocine pocinjene na Kosvu, Hrvatskoj i BiH, nece biti pravog i iskrenog mira na Balkanu. I na kraju Sve dok zivi ideja Velike Srbije a ziva je danas vise nego ikad, u cije ime su i pocinjni svi ovi zlocini, Balkan ce i dalje biti Bure Baruta.!!

Rus-mir

“Tada je međunarodna zajednica oklijevala predugo prije intervencije u ratovima u bivšoj Jugoslaviji. Tek je nakon genocida u Srebrenici u julu 1995. međunarodna zajednica intervenirala. Omogućivši Dejtonski mirovni sporazum krajem 1995. godine”, ističe budući visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH, prenosi N1.... Netočan slijed događaja. Nakon Srebrenice je najprije bila Oluja, pa tek onda sve ostalo što je gospodin naveo.

robot

>>Njemačka je nakon Kapitulacije i poraza ideje ( 3 reich) Nacisticke Njemacke, se je u potpunosti ogradila od Hitlera i Nacista u cijelini, dozivljela je Katarzu itd. Hitler je danas za njih najveci Zlocinac u povjesti Njemacke, da ne duzim… Sa druge strane Srbija danas isto kao i RS svoje (Srpske) Zlocince nazivaju herojima ponose se njima, daju im razna priznanja, dobivaju svoje ulice i trgove itd… Sve dok Srbije ne dozivi tkz. Katarzu kao sto je Njemacka dozivjela i sama prizna Genocid kao i sve druge zlocine pocinjene na Kosvu, Hrvatskoj i BiH, nece biti pravog i iskrenog mira na Balkanu. I na kraju Sve dok zivi ideja Velike Srbije a ziva je danas vise nego ikad, u cije ime su i pocinjni svi ovi zlocini, Balkan ce i dalje biti Bure Baruta.!! ka Christian Schmidt: pune ruke posla...<< da, velika je greška što Srbija nije potučena do kraja, kako Njemačka ili Japan u 2 svjetskom ratu pa da dožive katarzu nego je zlu dozvoljeno da živi i dalje

AB

Siti smo mi poruka Visokog predstavnika, OHR-a, PIC-a itd,itd. Ako ne zaustavite pod hitno Dodika, Vucica i srpski nacionalizam koji su oni proizveli mogla bi Srbija biti jos manja !

Ahhh

Da nije bilo Srba, cijela BiH bi bila kao federacija, sa peršinzima! Islamski fundamentalizam bi bio na vlasti .Vidimo kako su Srbi prošli u federaciji. Isrijebljeni! U Hrvatskoj, isto! I sad Srbi genocidni! Kakva lakrdija i laž! Ameriknci pravdaju svoju bespravnu i agresiju na Srbiju, time što blate Srbe! Ali Srbi su i gore zlo,kroz istoriju, preživjeli, i ostali najveći narod na ovom prostoru, pa će ovo zlo preživjeti!

/ Najnovije