Portparol EU: Ruski ambasador u BiH se ponaša nedolično

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

borac1992

Proglasit ga nepozeljnim i ispratit iz BiH i zatvorit im ambasadu ako nastave da prijete

Guest

Guest Sto mu ne kupite kartu u jednom pravcu pa neka prijeti kuci kome hoce. On nije svjestan-ogranicen kako se treba ponasati u zemlji u kojoj dodje. Mora i on da je kupio diplomu na tri strane svijeta u BiH.

Gulliverus

Kalabuhov je jedna obična strvina, nema tu nikakve diplomati je, to je Putinov sluga, Staljinistički isprdak. Demokratski mu je dat nogu pa neka divani negdje po Moskvi. Ovo su neprijatelji svijeta. Živjela Ukrajina!!

.

SLAVA UKRAJINI! SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Porfiricus Geneticus

Zaista se postavlja pitanje kakvo je to ruski društvo ako dozvoljavaju da ih koristi tiranin Putin i ovakvi likovi i prikaze kao ovaj Kalabusmrdov. Da li su oni za slobode drugih ili su samo Staljinova horda ubica? Čujte molim vas odvode ljudeiz Ukrajine u logore u Rusiju, pa nije im ovo prošli vijek, banda jednoumna. Pogani Kalabusmrdov, kući svojoj pa prijeti, mamu ti Putinovsku!!!

Habuhabuhabu

Mediji trebaju prestati da ga predstavljaju kao ambasadora. Mediji trebaju da prate narod, i da ga shodno tome predstavljaju kao provokatora. Te diplomatske funkcije više u njegovom slučaju nisu relevantne - sam je sebe izbrisao iz pozicije.

/ Najnovije