Porodica preminule porodilje u Bihaću otkrila šta se odigralo kobne noći u bolnici

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boom

Jeste li čuli da je pogrebno društvo promjenio ime(naziv) Sad se zove "završeni radovi zdrastva."

@ Boom

>>Jeste li čuli da je pogrebno društvo promjenio ime(naziv) Sad se zove "završeni radovi zdrastva." ka Boom... Sramotan vam je komentar! Ovo zaista nije clanak gdje ce se ostavljati ovakvi nazovi komicni komentari, koji samo pokazuju vasu odsutnost empatije i osnovnog ljudskog postovanja ozaloscene porodice!

Katy

Odjeli ginekologije u cijeloj drzavi su mjesta strave i uzasa. Na mene je uslijedio napad medicinskog osoblja kad mi je pukao vodenjak zato sto se isprljao pod!!!?

SAMRA

kazu zasto se doktor nije odlucio za carski rez. vrlo jednostavan odgovor, zato sto se carski rez placa. lakse je muciti jadne trudnici po 8, 9, 10 sati i vise nego uraditi carski... o ostalome da ne pricamo.

Sebirad

Tuga do bola i suza, Porodici sabura i podr$ka da se osobama koje su učetvovale u ubistvu prodilje i bebe doživotno zabrani rad u zdravstvu . Sram ih bilo vjerovatno su spvali.

zene i smrt

zasto zene se udavaju, radjaju, postaju robinje u drustvu i drzavi koja nema nikakvih zakona, prava osim za muske soviniste. Pa 98% ginekologa u BiH su muskarci. Van pameti da u 21 vijeku postoje ovako primitivna drustva. Ovo je cisti nemar i fasisticki patrijahalni stav prema zenama doveo do smrti. Nema veze neka se poradja i trpi bol po 12 sati. To je svakodnevnica. Smrt ili patnja zagarantovana.

Covjek

Uzasno je ovo sto se desilo nesretnoj mladoj zeni i bebi. Uglavnpm su kod nas na ginekoloskim klinikama zaposleni nedovoljno strucni zdravstveni radnici, nezainteresovani, inertni i ZELJNI PARA!!

Amel

Istina je da današnji ljekarni poslijeratne generacije nemaju pojma o. pojmu a vlada od straha ne smije nikada da napravi reviziju diploma što pod hitno, HITNI mora da se uradi, jer većina ljekara itd, su kupljene diplome. Ti je istina. Narod umire zbog NE ZNANJA OBIČNIH PROKLETNIKA koji su do diplome i radnog mjesta dosli zna se na koje načine.

Boom

Sramotan vam je komentar! Ovo zaista nije clanak gdje ce se ostavljati ovakvi nazovi komicni komentari, koji samo pokazuju vasu odsutnost empatije i osnovnog ljudskog postovanja ozaloscene porodice! ka @ Boom<< Nije u pravu si to je bilo baš uredu. Al je uredu kad neki Srbin umre il pogine a onda pišete on je sigurno djete ratno zločinca pa nije umro nego krepo. Da to je ok.

/ Najnovije