Porodica Memić se oglasila nakon pokretanja istrage protiv Dalide Burzić, Ševala Kovačevića...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Halo ljudi! Pokrenuta je istraga ali to ne znači da je neko kriv! Seferovići su ležali za tog krimosa i eno ih uživaju. Nema od ovoga ništa!

A

Šta će drugo na ovo sad čuveni tenkre s dna ljestvice Budnjinog platnog spiska koji se potpisivao s nickom "MrziteljPDA" misli???? A šta će mislit, da zna da misli ne bi povazdan vidio na komentarima ovog petparačkog portala....... degenerični retardinjo kao i većina ovih "pisaca" ovdje...... Jado jadni koji za cenera pljuje po grobu Čovjekovog ubijenog sina...... smeće .....

xD

Sve ovo, rezultat je kombinacije mudrosti našeg Ifeta Ferageta.. xD xD xD

Ccccc

Sad će nas opet ovaj portal mjesecima daviti sa facebook statusima.

Moj ademire retardirani

Ovoj Memićki je vrijeme da se dohvati kakvog debelog hašimage i jaše do kasno u noć a ovu borbu ostavi ludom ocu ka Ademir Ako bude srece pa da se i tvoj ludi otac ovako bori za tebe a sestra da ti obradjuje takvu alatku... jel posteno?

NB

Halo ljudi! Pokrenuta je istraga ali to ne znači da je neko kriv! Seferovići su ležali za tog krimosa i eno ih uživaju. Nema od ovoga ništa! ka MrziteljPDA Seferovići uživaju jer su ih stranački krinđosi "počastili" da pruzmu odgovornost, možda su se preračunali pa i Romi imaju dušu iako znaju za biznis.

/ Najnovije