Porfirije u BiH poslao sramotnu poruku: "Nismo sigurni da se granice država opet neće mijenjati"

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Načvalo

Mijenjaće se, Sandžak ćemo pripojiti Bosni!!

#

"Nismo sigurni da se granice država opet neće mijenjati" To mozda vi Srbi niste sigurni ... jer Sandzak i Vojvodina sve vise pokazuju apetite o samostalnosti. Sto se Bosne i Bosanaca tice tu promjena granica sigurno vise nece biti, moguce su samo untrasnje promjene u vidu gasenja kantona i entiteta, ali opet samo u dogovoru izmedju Srba, Hrvata i Bosnjaka . Sto ste otimali otimali ste dolasla su neka druga vremena !!

***

*** promijenit če se sve do beogradskog pašaluka .***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ako

Mislio je na to da Srbija mora priznati Republiku Kosovo.

KiM

Lijepe riječi su ukras!

Bujrum pope cik ako smijes !! Nije ovo devedeseta

Net

Tvrdio da su mu smjestili: Poslušajte kako novi patrijarh Porfirije pjeva *****čke pjesme.

SPC

ISPOVEST OCA SERAFIMA: Vladika Kačavenda silovao dečaka Milića Blažanovića, koji se razneo bombom!

Tr

Mijenjaće se, Sandžak ćemo pripojiti Bosni!! ka Načvalo Nemoj majke ti...

car

Pope ništa nije sigurno...

Samo vi sanjajte !!

Da moguce su promjene !! Sandzak npr. da se ocijepi pa onda pripoji Bosni, Kosovo je vec odavno zavrsena prica. Ostaje jedino Vojvodina da se vidi sta ce ona, a ako i ona krene putem neovisnosti ... ostat je vam onda jos jedino da se borite za Beogradski pasaluk !!

Zgembo Zgurdum

Ne kontam što se uzbuđujete. Ovaj pravoslavac je sasvim sigurno svjestan da će proročanstvo Tarabića biti ostvareno. Svi pravoslavci staće pod jednu krušku! Republika Kosovo nagovjestila je davno da će pravoslavlja biti samo kolikav bude beogradski pašaluk. I to je to...

X

Isti Osama bin Laden, samo mu fali kalas.

Baton

Bujrum pope cik ako smijes !! Nije ovo devedeseta ka € Kako to nije 90-a,imaju li Bošnjaci vojsku???? Imaju li Bošnjaci strategiju odbrane???? Imaju li Bošnjaci viziju budčnosti osim da učestvuju u grandu i na farmi ??? Dok se susjedi i komšije naoružavaju mi (recimo sarajevo zadnji put) ne možemo kupiti ni jedan j..... helikopter koliko smo složni.Busali smo se u prsa i 90 ih pa doživjeli Zvornik,Višegrad Bijeljinu Brčko,Prijedor.....Srebrenicu....

Gost

A vi ste sigurni da neće? Ma, nemojte.

Ljiljan

***

Ljiljan

Mijenjaće se, Sandžak ćemo pripojiti Bosni!! ka Načvalo NEMA MIJENJANJA SANDŽAK JE ODUV8JEK BIO DIO BIH SAMO JE OTET!!

!

Pazi Proto da bradu neošuriš na Bosni!

Krst

***

Ljiljan

***

Duško

Intervjue uvaženog patrijarha Porfirija sam imao priliku nekoliko puta odslušati ito u jednom dahu. Radi se o vrhunskom intelektualcu koji pazi na svaku izgovorenu riječ. Nj.E. nikad ne izgovara isprazne riječi, za sve ima utemeljenje. Moj otac je za svoga života, baš kao i djed, uspio živjeti čak u 4 države, ne da bi promijenio mjesto bivanja. Nisam si ja ovo izmislio, ovo je gola istina. Šta je to onda pogriješio uvaženi patrijarh? Rekao je samo istinu, a što ćete s njome učiniti to je vaša stvar.

Duško

Mijenjaće se, Sandžak ćemo pripojiti Bosni!! ka Načvalo .... Nikad ne reci nikad, kad su države i granice u pitanju. Imate vi puno toga za ponuditi na "švedski stol", baš kao i Srbija, ili bilo koja država na Balkanu. S ratom se države ne čuvaju već isključivo u miru. Brinite o miru i tako ćete imati najviše šanse da život proživite u jednoj državi. Činite li dovoljno za mir? Rekao bih da više činite da rata bude, jer računate na "profit", koji je nedostupan.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Duško

PS: @Načvalo, s ratom se u Jugoslaviji dobilo 6 novihdržava s njihovim granicama. Peciznije 7, ma šta o tome mislili Srbi. U ratovima države raspadaju i nastaju nove i tako život ide dalje.

Duško

**** ... Čemu toliko gnjoja špricaš oko sebe? Možda je poslao poruku Srbima, a ne Bošnjacima ili Hrvatima. Dosta je Srba danas još živih, koji su se rodili i živjeli u Kraljevini SHS, SFRJ, SRJ i danas u SRB. Otkud znaju kako će im se država sutra zvati i kolike će joj biti granice? Granice država nisu Bogom dane i vječne, kako neki nacionalisti vole reći. Pazi na izgovorenu riječ, ko da ti je zadnja i tako ćeš najviše učiniti za granice svoje države.

Miki

***

Hm, prosli put ste bili sigurni da hoce

Nego porfirije, mani se te price, hajde nazad u samostan pa prchi ovogdisnje zaredjene jos nerazradjene monahe. Ne zovete se dzaba *****ka Phedherska Crkva.

Puni naziv

Српска педерска црква

/ Najnovije