Pored Dodika, i Cvijanović u zanosu 'pustila glas' na skupu u Banjoj Luci

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Agent

E,hebiga kad vam na protestima nije bio vas veliki prijatelj milanovic ruski agent kodnog naziva stakor,ali vjerojatno sa covicem planira kako vas uvuci u rat sa BiH patriotima kako bi rasteretio rusku invaziju na Ukrajinu.Preko ambasadora kalabuhova stigla je nova droga iz rusije pa ce biti dostavljena stakoru,a on ce je podijeliti s vama u Banja Luci.

RS-a nema

To je samo iskrivljeni naziv za privremeno okupiranu bosansku teritoriju od srpskih nacista. Oni samo koriste krscanski sovinizam Zapada, inace bi im se desilo isto sto u Hrvatskoj.

db

Pjevajte *** vas slušaju .

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Zajalaja *

Ljuta Krajina sila nebeska

Najzalije je da nemamo kojeg prslukaša sa C4. Treba ih početi uvoziti. Samo zbog smrdljivog Časnog krsta i ovih ne vjernika!

Mirza Tvica

Pjevaju himnu agresora. Ljudske ništrije i izdajnici okupili se na jednom mjestu.

Www

BN: Penzionerima se plaćalo 20 KM da idu na skup u Banja Luku

TNT

Vise ja imam zenskih hormona od gore navedene pevaljke, koja rekao bih cak ni tekst omljene pjesme ne zna, bas kao ni njen Menager, koji stoji pored njega na snimku.

Ass

BN: Penzionerima se plaćalo 20 KM da idu na skup u Banja Luku

@Ljuta

>>Najzalije je da nemamo kojeg prslukaša sa C4. Treba ih početi uvoziti. Samo zbog smrdljivog Časnog krsta i ovih ne vjernika! ka Ljuta Krajina sila nebeska>> Al nije smrdljiv kad su te primili dali stan socijalu tad ti je bio dobar. Samo pazi ako te ovi u dijaspori čuju mogo bi da dobijèeš nogu u bulju pa valja živjet u BiH od deset prstiju

Bih

Ima li ona covjeka ili samo na papiru debila mile je voda ko pudlicu

/ Najnovije