Vlada KS odlučila: Popuštaju se mjere, danas se otvaraju kafići...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vojvoda Kojović

Debilni policijski sat od 21 ostaje?

.

Mora ostati makar još malo. Zbog seljadije. Naime, hodaju po kućnim sijelima, kako su naučiliu selendretinama iz kojih su došli, pobiše svoje roditelje.

Lex

Sta je sa policijskim, koliko vidim pise do 05:00 ali ne piše od koliko

nema vise Bosnjaka u SarajEvu...

Ide lijepi Ramazan..NEKAD je Sarajvo bilo vecinski Bosnajcki grad...ali to ocito vise nije jer ako ces biti GRADJANIN, ne mozes biti Bosnjak..odnedavna mu ime promjenise, nema od tog mnogo, ni pola vijeka u SarajEvo....ZALOSNO...u svijetu se zatvaraju KAFANE radi posta, a u Sarajevu otvaraju.A sto je najgore-korona hara, ljudi umiru a "GRADJANI" kazu "nema korone , to je zavjera"..Oni su vazda"najpametniji i SVE znaju"...a us tvari su idioti u ocima mnogih drugih...inace BiH ima SAMO JEDAN FENOMEN a zove se SARAJEVO...a cine ga KOMPLEKSASI-Sarajlije imaju nevidjeni kompleks manje vriejdnosti(mada za to nemaju ni zehre razloga).ali oni se uvijek ugledavaju na Beoghrad i Zagreb..naucio Tito da je "tamo kultura a u SarajEvu zabit"....umjesto da imaju SVOJ IMIDZ oni kppiraju "Cece sa Zvezda Granda"...gadi mis e taj petokolonaski "grad"...

/ Najnovije