Ponovo prijeti: Dodik najavio otcjepljenje RS ako bude usvojena rezolucija o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HashimQ

Ajde Duduk ako imaš muda, odmah sutra! Ali nakon 28.. puta što si najavio znamo da si truhlo i čkapi... Znaš šta bi ti uslijedilo...

Moramo pod hitno

Mijenjati kalendar. Više je Milokradovih otcjepljenja nego dana u godini. I tako- godinama! Pa đe si, lopove?

IVA

Odcijepi se pi.ko i bezmu.icu! Prestani isto ponavljati

Tabasco

Hajde molim vas odcjepite se....

HashimQ

Mijenjati kalendar. Više je Milokradovih otcjepljenja nego dana u godini. I tako- godinama! Pa đe si, lopove? ka Moramo pod hitno Moramo ga upisati ka vjerski praznik. Dan Milokrada Odcjepitelja ljubitelja Genocida.

Joj psihopate

Ko pokvarena ploča **** svoju gorici. Pa hajdi već jednom rezolucija ćr biti usvojena pa svidjelo se to vama genocidašima ili ne .Ako vam se ne sviđa put pod noge krmadijom.Al našu Državu cijepati nećete.Trebali ste da razmišljate o rezoluciji prije nego ste počinili genocid

Haha

Mile je poslao snažnu poruku, nekima vjerovatno i skandaloznu!

visocica 1662

Koje ti je to odcjepljenje po redu duduk

***

***

Nadimak...

Molim Boga da to pokrenes. Da se zavrsi jedno za sva vremena ili mi ili vi...neka ne bude jednih ili drugih da oni koji ostanu nastave kad tad zivot bez ovog stresa i svakodnevnih gluposti...ja te molim eto da krenes u disoluciju pa sta bude...a bit ce svega.

Hajde

Hajde molim te vise, dosta lajanja. Pokreni pi*ko

Strpljivi

Budite strpljivi sve u svoje vrijeme. Bravo za dodika.

666

Mile je poslao snažnu poruku, nekima vjerovatno i skandaloznu! ka Haha Ooo katolibančić pokušava biti duhovit...

king

Mali do-dick uzeo htvatsko drzavljanstvo 😂😂😂… koji konvertiti 😂😂

Rezolucije će biti usvpjena, međedu,

Ti to dobro znaš. DOsta je tvog se... R... D.. Nja bez prestanka. Gori od tebe su samo oni što sve to prenose. Nije nam bitno tvoje. la.. Prd... Nje

Bijedo bijednoga entiteta

Sačekaj serem!!

Hahahaha ...

... da covjek pukne od smijeha, hahahahaaaa...

***

***

ssss

Molim Boga da to pokrenes. Da se zavrsi jedno za sva vremena ili mi ili vi...neka ne bude jednih ili drugih da oni koji ostanu nastave kad tad zivot bez ovog stresa i svakodnevnih gluposti...ja te molim eto da krenes u disoluciju pa sta bude...a bit ce svega. ka Nadimak... Joj što lupetaš. Ko želio rat,rat mu u kući... a mnogo je vas neljudi koji ga prizivate. Neće biti ništa, samo će jadna mladost da izgine kao i devedesetih. NIkad se nećete opametiti.

Ghh

italijanska političarka Federica Woelk, je brzo vratila na svoje mjesto Dodika. - Nažalost, za vas nikakav razlaz nije moguć, pogotovo jer su u pregovorima sudjelovali vaši prijatelji ratni zločinci. Zato se vratite na spavanje i prebrojite svoj novac - poručila je ona.

Peace Lily

Ma hajte, molim vas, svi vi, koji hocete da ratujete, na livadu pa se porokajte, ali bez stranaca i zavrsite vise tu pricu…. U ratu najvise strada nevini narod.

/ Najnovije