Ponovo pesticidi! Bosna i Hercegovina opet zabranila uvoz mandarina - ali ovaj put nisu iz Hrvatske

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

afa

Auu gdje su oni bojkotaši, hajmo sad iste rečenice samo Turska da je ubačena!

Role

Turske mandarine su ispravne samo što eto žele napraviti "ravnotežu" da nisu samo hrvatske mandarine pune pesticida. Sve je to igra smišljena.

***

***

Sunce

Sve je skoro prskano. Slabo vise da ima prirodno- domace. I one zene na pijaci sto se nekad vjerovalo da se kod njih moze uzeti ispravna hrana, za koju one kazu domaca, nema vise ni toga. I one prscu da ima vise roda. Uzimaju grah, jaja i ostalo pa prepreprodaju. Opet da ne grijesim dusu, ima sigurno ih kod kojih je bas domace, ali slabo. Vjerujem u ono samo sto ja zasijem, znam da je ispravno.

/ Najnovije