Ponovo o Bratuncu i 'vojnom groblju': Šta su iz EU poručili žrtvama genocida

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

VLASI NEMAJU CIVILNIH ŽRTAVA I AKO IMAJU TO JE MINORAN BROJ,SVI SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci),ČETN ICI =VLASI SU POGUNULI NA BOJNOM POLJU SA NAJČASNIJOM ARMIJOM.NA SVIJETU ARMIJOM BIH!!

Durmo

Fair enough, butthole.

KOSOVAR

VLASI NEMAJU CIVILNIH ŽRTAVA I AKO IMAJU TO JE MINORAN BROJ,SVI SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci),ČETN ICI =VLASI SU POGUNULI NA BOJNOM POLJU SA NAJČASNIJOM ARMIJOM.NA SVIJETU ARMIJOM BIH!! ka Ljiljan:VLASI FUUUJ ********A ****A Nisam iz Bosne, ali znam da je veliki broj Bošnjačkih civila stradao u ratu! I znam da je Armija RBiH bila hrabra I jaka, uvijek se borila prsa o prsa! Taj rat je glupost velika I da se Bogdo nije ponovio

Miki

da nije ovog poganog, islamistickog, ratnohuskackog portala ovakvi bolesnici kao ljiljan nebi mogli da seru, i sire mrznju, iskompleksirana ******ena seljacina uzeo nik koji je krscanski simbol, i rasipa se islamom, a garannt pij eko smuk, laze, krade, i glumi muslimajmuna, ali to na ovom sugavom portalu moze, ovdje se pustaju bolesnici d aseru jer sam portal je sugavo, islimsticko leglo degenerika koji tu rade

KOSOVAR

da nije ovog poganog, islamistickog, ratnohuskackog portala ovakvi bolesnici kao ljiljan nebi mogli da seru, i sire mrznju, iskompleksirana ******ena seljacina uzeo nik koji je krscanski simbol, i rasipa se islamom, a garannt pij eko smuk, laze, krade, i glumi muslimajmuna, ali to na ovom sugavom portalu moze, ovdje se pustaju bolesnici d aseru jer sam portal je sugavo, islimsticko leglo degenerika koji tu rade ka Miki Ja sam protiv mržnje, ali moraš da znaš ko širi mržnju, SRBI, non stop provokacije I napadi na povratnike! A kad su to Bošnjaci radili!

Zbog ovog se cuje na sve strane

VLASI NEMAJU CIVILNIH ŽRTAVA I AKO IMAJU TO JE MINORAN BROJ,SVI SERVI/SLUGE (današnji srbi krivoslavci),ČETN ICI =VLASI SU POGUNULI NA BOJNOM POLJU SA NAJČASNIJOM ARMIJOM.NA SVIJETU ARMIJOM BIH!! ka Ljiljan:VLASI FUUUJ ********A ****A J E B O bosnu J E B O muslimane

Smrad psetosavlja do neba se cuje

*** ka Zbog ovog se cuje na sve strane Zemlja zaudara genocidnim naci majmunom srbinom.

Gnjide

***

Gulliverus

Babajide odakle se ti stvori u EU ofisu, znači da su vas natakarili u Bratuncu pa ste eto ne znajući položili vijence na groblju vojske cidaša??!! Pravite se vi ludi, kao svi su vama isti, evo li vas litijum i pogrešna politika i moralne norme. Da je ovo Babajide uradio kontra Beograda bila bi frka a ovako Bošnje šute, ne znaju reagirati niti imaju strategiju pa ih EU kao i Vučić guraju u SS ili nešto gore. Bezmozgaši!!

Smrad kristofasizma do neba se cuje

da nije ovog poganog, islamistickog, ratnohuskackog portala ovakvi bolesnici kao ljiljan nebi mogli da seru, i sire mrznju, iskompleksirana ******ena seljacina uzeo nik koji je krscanski simbol, i rasipa se islamom, a garannt pij eko smuk, laze, krade, i glumi muslimajmuna, ali to na ovom sugavom portalu moze, ovdje se pustaju bolesnici d aseru jer sam portal je sugavo, islimsticko leglo degenerika koji tu rade ka Miki Zemlja zaudara pseudocionistickim SH kristofasistima.

Nije isto, jer u bratuncu je bio pravi genocid

Naravno da nisu iste zrtve u potocarima i bratuncu, jer su one u bratuncu zrtve pravog genocida nad srpskim civilima gdje su bosnje cak i srpske pse ubijali, dok su u potocarima ubijeni iskljucivo bosnjacki vojnici i oni koji su cinili zlocine nad srbima oko srebrenice, od 1992-1995. To je jedina prava istina, pa sad mozes brisati koliko hoces.

Iva

Srbi ne poštuju svoje civilne žrtve jer su ih pokopali zajedno sa koljačima i ubicama. Za njih su ulice heroji i zrtve

BOŠNJAK

Naravno da nisu iste zrtve u potocarima i bratuncu, jer su one u bratuncu zrtve pravog genocida nad srpskim civilima gdje su bosnje cak i srpske pse ubijali, dok su u potocarima ubijeni iskljucivo bosnjacki vojnici i oni koji su cinili zlocine nad srbima oko srebrenice, od 1992-1995. To je jedina prava istina, pa sad mozes brisati koliko hoces. ka Nije isto, jer u bratuncu je bio pravi genocid Tako je! Nije isto, ali samo obrni Bratunac I Potočare, gdje će srpske žrtve nadmašiti bošnjačke?! Da Bogdo ni jedne ni druge nisu stradale, ali istina se ne može sakriti!

Nema opravdanja

Marš iz naše Države Pokazali ste još jednom da ste zločinci i da ste podsticali zločince Kako to da ste otišli zločincima na groblje na mene mi im se SEREMO ,a niste otišli civilnim žrtvama u Potočare.SAMO NAPOLJE BAGRO IZ SEPTIČKE JAME ZVANA E.Z.

De Bili

Koji su ovo Kre Te Ni iz EU. Sve polupismena interesno organizovana banda

/ Najnovije