Ponesi zastavu: Narednog petka skup podrške komandantu Draganu Vikiću

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Džafer-beg reče da ARBiH a niti policija nisu pravili zločine pa fino neka oslobode ljude. Ispada da su se sami poubijali.

moke

Slabo da ce ko sa Bascarsije doci. Oni samo Turke podrzavaju. Da je svadba kakva sa Erdoganom u glavnoj ulozi onda da... E moj Vikicu, za sta si zastavu nosio. A nema ni Tife vise, ostali su samo hosh geldum efendum "stanovnici" Sarajeva.

GGG

Slabo da ce ko sa Bascarsije doci. Oni samo Turke podrzavaju. Da je svadba kakva sa Erdoganom u glavnoj ulozi onda da... E moj Vikicu, za sta si zastavu nosio. A nema ni Tife vise, ostali su samo hosh geldum efendum "stanovnici" Sarajeva. ka moke Šta ti papak znaš o Sarajevu i njegovim stanovnicima. Zna se da je ArBiH branila BiH od agresora i od razularenih pijanih hordi sa brda.

@

Hajde što je ,,moke" papak ali što je ščetnjak od šubare do pete.

Gost

Vi što ste ODBRANILI od agresora to ogradite a i ne morate jer vam to niko ne želi uzet. Da ste bili uspješni imali bi više od 23% jedne vam i jedine.

Koel

Ti da di imalo pametan znao bi da bosnjaci kontrolisu 34% teritorije direktno a 75% bdp vlahu uci umrijet ces od gladi ako ti pipu zavrnemo a malo vam fali za to

koel nekome zavrće pipu

koel ubij se papak

Kazi istinu

Izgleda da samo ljudi koji su branili Bih se progone. Zar smo dosli dotle da heroj odbrane Dragan Vikic bude procesuiran a zlocinci koji su napadali Bih zive bezbijedno. Podrska Draganu Vikicu Bh heroju.

Gost

Koel da je imalo pismen znao bi da niko na kugli zemaljskoj ne živi na teret muslimana nego suprotno pa tako i u ovoj p.m. od države.

/ Najnovije