Pompeo dolazi u Hrvatsku: BiH među važnijim temama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drk

GOSPODIN POMPEO DOLAZI U HRVATSKU DA BI PRICAO O BIH. DA NIJE POGRIJESIO TEMU? MOZE LI SE U BIH RAZGOVARATI O BIH. ILI CE HRVATI U SVJETLU DODIKOVE POSJETE, POMOCI DA SE RAZVALJUJE BIH?

dP

ka Drk<< Za razgovore u BiH i o BiH koriste se niži činovnici tipa zamjenik pomoćnika. U tu priču o razvaljivanju BiH vjeruju samo likovi kao ti ispranih mozgova "probosanskim i gradŽanskim" pričama. Zapitaj se dokle su BiH političari dogurali sa istim pričama već decenijama i ko više da ih ozbiljno shvata.

Drk

ka Drk Za razgovore u BiH i o BiH koriste se niži činovnici tipa zamjenik pomoćnika. U tu priču o razvaljivanju BiH vjeruju samo likovi kao ti ispranih mozgova "probosanskim i gradŽanskim" pričama. Zapitaj se dokle su BiH političari dogurali sa istim pričama već decenijama i ko više da ih ozbiljno shvata. ka dP<< A ti si UZP jer ti nisi za BIH nego

Drk

DP TI SI ZA RASPAD A NE ZA JEDNU BIH.

dP

ka Drk<< Tvoje mišljenje, poštujem. Kao što bi i ti trebao poštovati moje. Šerijatska BiH nema budućnosti tako da razmisli malo o željama i mogućnostima. I nisam ja ispalio metak u čelo građanskoj BiH, znaš i sam ko je to uradio 1993. u hotelu. Niti sam pravio vjersku vojku poslije toga. ;)

Drk

DP Da ja sam musliman, ALI NIKADA NE BIH BIO I NECU BITI ZA SERIJETSKU BIH. VEC ZA GRADANSKU U KOJOJ CE S V I BITI RAVNOPRAVNI I SVI ISTI I PRED ZAKONOM I PRED DRUGIM PRAVIMA I OBAVEZAMA. NACIONALNA BIH NIKADA NECE INATI BUDUCNOSTI. SAMO ZAJEDNISTVO GRADI USPJEHE BILO GDJE I BILO KADA.

dP

ka Drk<< Slažem se ja sa tobom, samo imamo jedan veliki problem. Nemamo građana. A ovi maskirani primitivci pod likom građana glasaju za nacionalne stranke. Dok su crkve i džamije glasnogovornici nacionalnih stranaka, nema nam napretka.

Drk

ka Drk Slažem se ja sa tobom, samo imamo jedan veliki problem. Nemamo građana. A ovi maskirani primitivci pod likom građana glasaju za nacionalne stranke. Dok su crkve i džamije glasnogovornici nacionalnih stranaka, nema nam napretka. ka dP<< TU SI U PRAVU. ALI ZIVJETI SE MORA. DOK NAS KORONA NE OBORI...

/ Najnovije