Pomoćnik bivšeg ministra sigurnosti BiH optužen zbog napada na policajca: 'Vidjet ćeš ko sam ja'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SAMIR AGIĆ

Konačno se neko sjetio da objavi makar mali pognluk koji je ovo smeće od šatro zamjenika misnistra počinilo! To je jedan GAD koji već 20 godina sjedi u Vijeći ministara, ničim zasluženo, godinama lažući da je kao bio nekakav borac, šta li (apsolutna laž). To je jedna karcinomčina koja crpi resurse tog radnom mjesta evo već 20 godina. Da ne pričam sad o njegovim lopovskim ili švalerskim aferama, ovaj je prostor premalen. Nadam se da će ga suspendovati i ispravno kazniti. Takvih karcinoma na budžetu ovih građana je zaista previše.

***

Konačno se neko sjetio da objavi makar mali pognluk koji je ovo smeće od šatro zamjenika misnistra počinilo! To je jedan GAD koji već 20 godina sjedi u Vijeći ministara, ničim zasluženo, godinama lažući da je kao bio nekakav borac, šta li (apsolutna laž). To je jedna karcinomčina koja crpi resurse tog radnom mjesta evo već 20 godina. Da ne pričam sad o njegovim lopovskim ili švalerskim aferama, ovaj je prostor premalen. Nadam se da će ga suspendovati i ispravno kazniti. Takvih karcinoma na budžetu ovih građana je zaista previše. ka SAMIR AGIĆ

Namnožilo se

Ima li iko sposoban, profesionalan i pristojan u foteljama vlasti kod nas? Ima li ikakav način da se sankcioniraju užasi koje ti ljudi čine? Mučno je i znati što sve rade.

Miroslav Hadziosmanbeglerbegovic

Doticni gospodin nije bio u vojsci.U ratu je bio u opstini Centar i raznosio pozive ljudima da se jave u vojsku.Toliko.

AGE I BEGOVI, KNJAZOVI I KNEZOVI...

Te su se parazitske, nepismene, slaboumne i beskrupulozne, prividno čovjekolike fekalije, izlile iz septičkih jama ropotarnica historije i sve ove mizerije od kvazidržavica- od Vardara pa do Triglava!- vratile stoljećima unatrag. Tražili ste- evo vam ga. Sve je o***anjeno od te gamadi, bezbrojnih agića, begovića, knjaževića i knezovića.

Guest

joj ovih hejtera... vidjećemo kad izađe sve na vidjelo. čovjek je ok i korektan i nije dao pol8vijskom smeću da ga maltretira.

Guest

Koliko mržnje u ova dva tri komentara... mora da ste zaljubljeni u Agića a on vam nije dao ... morate shvatiti da covjek nije derpaš ko vi ...

/ Najnovije