Pomoć najugroženijim kategorijama: Poznato kada građani FBiH mogu očekivati dio novca od EU

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Delija

Tako se to radi kada nemaš socijalne karte stanovništva ni nakon 31 godinu postojanja države.

Demob borac,Travnik

Kakva je ovo transparetnost.ja na birou,primanja 0 i nemam pravo ninakakvu pomoc,ima nas dosta takvih,mi cemo prikupit papire i poslati eu komisiji,i poslije cemo tuzit vladu,kad je trebalo trunit po zemunicama nikad me nije smjena zaobisla,nerijesite li diskriminaciju dem boraca u sb kantonu,necete ostati na vlasti.dosta vise vaseg lopovluka.dignut cemo sve obespravljene kao i 2014.

Cooler

Koliko ja ovo razumijem ovdje svako ko prima djeci dodatak svaka porodica dobit ce ako dobro razumijem ali nerazumijem dali neki papiri trebaju

Sunce

Cooler njima u ne odgovara da mi razumijemo, ostat ce im vise para.

Samo SADAKA

Lijepe riječi su ukras!

Fata

Zeljela bi znati imam li pravo na pomoc zimaje

/ Najnovije