Položeno cvijeće na Spomen obilježje ubijenoj djeci opkoljenog Sarajeva

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pakovanje i napakivanje

Gospodin Alija Izetbegović je kao i bilo tko od nas imao vrline i mane. Jedna od njegovih manje poznatih osobina je bila ta da je još prije mnogo godina otvoreno izrazio svoje protivljenje progonima bugara, rumuna i mađara što je beogradskim spletkarošima toliko zasmetalo da su poduzeli cio spektar muljaža koje su imale za posljedicu da Aliju strpaju na dugogodišnju robiju.

Hugo

Gospodin Alija Izetbegović je kao i bilo tko od nas imao vrline i mane. Jedna od njegovih manje poznatih osobina je bila ta da je još prije mnogo godina otvoreno izrazio svoje protivljenje progonima bugara, rumuna i mađara što je beogradskim spletkarošima toliko zasmetalo da su poduzeli cio spektar muljaža koje su imale za posljedicu da Aliju strpaju na dugogodišnju robiju. ka Pakovanje i napakivanje A da li znas da je Engleski kralj Ricard II bio i zatvoru 1399?.

Znamo sve

Jesu li tu oplakivani Boško i Admira koje je pripadnik Ševa Nedzad Herenda pobio?

Covjek

Drage nase nevine djecije duse..., nasi pokoseni cvjetovi.... Treba o ovome pricati sadasnjim i buducim generacijama da znaju kakve zlotvore imaju u komsiluku.

Bosanac

Jesu li tu oplakivani Boško i Admira koje je pripadnik Ševa Nedzad Herenda pobio? ka Znamo sve znate vi da ste GENOCIDNE ZIVOTINJE IZ GENOCIDNE TVOREVINE sve smo sami mi uradili po vasem

Covjek

Piruka za "Bosanca" : ISTINA BOLI!

/ Najnovije