U Sarajevu danas sastanak o sankcijama Dodiku: Evo šta su poručili političari iz RS

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma raspisaj sve, vrati se na status prije genocida, proglasi privremeno okupiranu teritoriju,i to je to,pljuc!!!

.

Habuhabuhabu

Ne zna se jesu li gori prema strancima, neSrbima ili među njima samima. Samo naprijed! Forza!!!

Pozdrav EU

Taman ce ljudi iz EU vidjeti sa kakvim idiotima gradjani BiH moraju da zive!

Gost

Stranci sve više shvaćaju kako je teško živjeti temeljnim narodima sa potomcima okupatora.

Azazel

Stranci sve više shvaćaju kako je teško živjeti temeljnim narodima sa potomcima okupatora. ka Gost tacno, pravoslavni Turci I njihove spletke...samo glavuse prodaju, od Karadjordja do Jadovana

Bosanac

Ratko heroju posalji onom smrdljivom imenjaku pelena

Knez

Та два европска путопусца који прете санкцијама Р.Сроској и руководству долазе из земаља фрустрираних српским јединством Србије и Р.Српске,па су дошли да јачају муслиманску страну ,нећемо им допустити да нас усламизирају то им мора бити јасно,.

Dzo

Muslimanske teroriste u Gvantanamo

PORUČIO Staša-U?

...'Ajde ....

Hm

>>Stranci sve više shvaćaju kako je teško živjeti temeljnim narodima sa potomcima okupatora. ka Gost < To ti misliš na sebe , i svoj narod, muslimane! Pa vi ste potomci okupatora, Turaka i uvijek ste , u svim ratovima, bili na strani okupatora, kao, uostalom, i sada!

Hehe

Franc i Wajnc?! Kakva dva strana blehura! A bošnje čule da su zeleni, pa ih odmah zagotivili, ko vele, to su naši! Hahaha! Švabe, mrš iz Bosne, jer ćeš proći kao i u prošla 2 rata! Doduše, muslimani su uvijek bili njihove sluge!

Rale

Na najpodliji način ste srušili SFRJ, ebo li vas janičar bogićević! Uradili ste, dobili ste, gledajte, podlaci!

/ Najnovije