Političar iz BiH se testirao na droge, rezultate objavio na svom Twitteru

6
Radiosarajevo.ba
Političar iz BiH se testirao na droge, rezultate objavio na svom Twitteru
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Branislav Borenović

Branislav Borenović, lider PDP-a, na inicijativu narodnog zastupnika u Skupštini RS Nebojše Vukanovića da se svi u institucijama entiteta RS testiraju na droge, odgovorio je tako što se zaista testirao.

Rezultate testa objavio je na Twitteru.

"Ponašanje pojedinaca u politici je davno zahtijevalo inicijativu o testiranju na narkotike koju je pokrenuo narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Prethodnih dana svjedočimo mnogim skandalima, a prednjači onaj da je Kolegiju Narodne skupštine RS, kao predstavnik i savjetnik predsjednika najveće vladajuće stranke, prisustvovao čovjek (Marko Šukalo, op. a.) koji je istog dana uhapšen zbog posjedovanja i uživanja narkotika. Svjedoci smo i da narko-klanovi haraju... Ovakvu inicijativu je potrebno i ozakoniti.

Ja sam prihvatio Vukanovu inicijativu, testirao se i, naravno, negativan sam. Sada su svi drugi, koji donose odluke u ime naroda, na potezu...", napisao je Borenović, te objavio negativne nalaze na droge.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije