Ništa od pomjeranja: Policijski sat u FBiH ostaje na snazi, a evo i koliko dana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mikii

Dobro su se sjetili da uvedu ovaj obavezan prc test za ove sto dolaze sa strane.da su to uveli od pocetka puno bi manje bilo danas zarazenih...

Pitanje za pametne

" uvođenje obaveznog negativnog PCR testa za one koji ulaze u BiH preko državne granice ili potvrde o preležanom COVID-u ili, pak, potvrde o obavljenoj dvostrukoj vakcinaciji." Ako izadjem van zemlje i hocu da se vratim ovo vazi i za mene?

Do kraja ramazana

Bagra poostrava mjere dok traje ramazan a vidi se nijedna njihova mjera nedaje rezultate ,virus djeluje samo od 21 do 05 sati........kad smo dozvolili ovim konjima da nas stite.

Gost

KONJI su izabrani od naroda. Hitno promjeniti narod!

Veteran64

Totalno nesposobni ni za sto pametno osim za izivljavanje nad narodom i provodjenje cistog fasizma!!! Boze jesu li zasita ovoliko glupi ili samo bezobrazno - fasiticki nastrojeni???

You don't fool me

Dogodine slavimo 30 godina od rata u životima Bosanaca bačeno u vjetar.

/ Najnovije