Policijska akcija u Sarajevu: Ucjenjivao žene privatnim fotografijama i tražio novac, odmah uhapšen

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

309 Alka 29 Oluja

***

Guest

Prcim ti gospu i *****u k u r v a t s k u!

Eu je to

NAJDINAMIČNIJA EKONOMIJA U EU! BDP prešao 20 tisuća eura po stanovniku: Hrvatska na vrhu EU po stopi rasta gospodarstva... KOLIKO SU RASLE PLAĆE U HRVATSKOJ? Bolnicama povišica 332 eura, javnoj upravi 202, osnovnim školama 217 eura.

Ja1

Pa kakav je ovo clanak, gdje su slike, pitam radi druga

Guest

majmuna treba isprebijati toliko da mu ni jedan organ više ne zaraste nikad. Samo pakaš može živit od ucjenjivanja cura ... joj kako bi ja to polomio....

eki?

***

XaXaSa

***

Derim

Ma *** sa tim inicijalima. Kad ce te vise pocdeti objavljivati puna imena tih kriminalaca radi postenog naroda. Sta ih vise krijete , postajete isti kao i oni.

Hshdhshsh

Pravo pitanje je kako je doticni dosao u posjed tih slika a to nisu objavili.

/ Najnovije