Policija traga za Predragom Kulinom koji je nestao prije 14 dana

Radiosarajevo.ba
Policija traga za Predragom Kulinom koji je nestao prije 14 dana
U Policijsku stanicu Istočno Novo Sarajevo prije 14 dana prijavljen je nestanak Predraga Kuline (41), saopćili su iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Zabrinuta majka ovog 41-godišnjaka, osoba inicijala M. K.,  prijavila je njegov nestanak 14. septembra u 8 i 20 sati, a prema njenim navodima iz prijave, Kulina je posljednji put viđen dva dana ranije.

Iz vikendice u mjestu Klek, u općini Istočno Novo Sarajevo, u kojoj je boravio sa svojim prijateljima, krenuo je 12. septembra oko 5 sati na posao novim putem Istočno Sarajevo - Jahorina. Od tada mu se gubi svaki trag, jer se Kulina nije pojavio na poslu, niti se kome javljao.

Prema izjavama onih koji su ga vidjeli posljednji put, na sebi je imao plavu duksericu s kapuljačom, kratke hlače zeleno-maslinaste boje i crne tene. Inače, Kulina je visok oko 174 cm, srednje je razvijenosti, a na lijevoj nadlaktici i lijevoj strani prsnog koša ima istetovirano latinično slovo "G".

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo apelira na sve građane koji imaju bilo kakva saznanja u ovom slučaju ili primijete Kulinu da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj 12 ili PS Istočno Novo Sarajevo pozivom na broj 057-340-003.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije