Čovjek nestao i nakon 15 dana pronađeno njegovo izgriženo tijelo

Radiosarajevo.ba
Čovjek nestao i nakon 15 dana pronađeno njegovo izgriženo tijelo
Avaz / Ilustracija
Tijelo Visočanina Nijaza Salmana, koji je posljednji put viđen početkom mjeseca, pronađeno je u selu Zagorice, u katastrofalnom stanju koje su uzrokovali ujedi pasa lutalica i muhe, saznaje portal Visoko.co.ba.

Salman, čiji nestanak je prijavljen ranije ovog mjeseca, živio je u visočkom naselju Donje Rosulje. Prema svjedočenju njegovih komšija posljednji put viđen je 1. septembra, nakon čega mu se gubi svaki trag. Njegova djeca su, saznaje dalje portal Visoko.co.ba, navodno prijavila policiji njegov nestanak, da bi tek prije desetak dana mrtvo tijelo ovog nesretnog čovjeka bilo pronađeno.

Kako tvrde komšije Nijaza Salmana, u posljednjih godinu dana njegovo zdravlje je bilo narušeno i u nekoliko navrata se dešavalo da nestaje od kuće. Oni su zatim sve to prijavili u JU “Centar za socijalni rad” Visoko, kako bi Salman bio zbrinut. Nakon toga jedan period Nijaz je proveo u bolnici da bi, nakon povratka kući, ponovo nestao 1. septembra.

Tijelo Nijaza Salmana trenutno se nalazi u JKP “Gradska Groblja” Visoko gdje se utvrđuje stvarni uzrok smrti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije