Policija opet zabranila šetnju antifašista Mostarom

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

***

Sta u tom ima cudno

Fasisti zabranili setnju antifasistima. Cudno bi bilo da nisu. Opet, s obzirom da je u pitanju najlicemjernija fasisticka sorta, krvacka, mozda ima nesto i za cudjenja. A ovog prethodnog jadnika treba zalit zbog neznanja i zabluda u kojim zivi. Ogromna vecina genocida i pokolja u novije vrijeme su krscanskih ruku djelo, i on ovakve gluposti lupa. Inkvizicija, Kristalna noc, genocid na muslimnima Madjarske, Rumunije, Bugarske, Grcke, Srbije, Hrvatske, genocid nad domicilnim naorodima Amerika, istrebljenje muslimana i jevreja Spanije, Drugi svjetski rat - Holokaust, ....nema dovoljno mjesta za nabrojat.

Bosanac

Nemoze kordic fasista zabranit u citavom mostaru most je granica

Lishtica

Kakav Mostar, tvoji su Mostar vidjali samo pazarnim danom, kamenjarski reptilu.

hrkljus

Okupirani dio grada

Evro

Jao, samo da vidite Teslu na hrvatskom evru preko šahovnice, ma svaka im čast kako su lepu kovanicu napravili i Srbima zatvorili usta. Divota!

Spuvanac

***

R BiH

Uzmite puske i borite se protiv fasizma !! Koja setnja !?!?? Ko je setnjom sta promjenio !!!??????

Knin Krim

Sve je počelo u Kninu i završilo je i slavi se u Kninu. Sve je počelo na Krimu i završit će i slavit će se na Krimu. Vraćena je okolica Kijeva na koju je došla 70 km duga ruska kolona, očišćen je Harkiv i okolica, očišćen je i Izjum i okolica, očišćen je i region Herson. Sada je na redu da se očisti Krim i da onda krenu ruske nepregledne kolone preko Krimskog mosta, kojeg im za to napravio Putin, a onda Istočnu Ukrajinu vratiti sa mirnom reintegracijom ili nastaviti čišćenje....na kraju i Putina pokopati u bašti ko neko kuče.

Nukić

Plaše ljude sa nuklearnim oružjem, ko da ga samo Rusija ima. Putko ne može da ispali jednu raketu i da isti moment Ameri i Englezi i Britanci i Francuzi ne ispale sve svoje na ruske gradove... Nuklearno oružje danas donosi mir ili još bolje "pročišćnje".

Koreni

Evropska analiza gena je pokazala da Srbija ima 33% južnoslovesnkog gena, svi oni mogu da se izjasne ko Hrvati, to je hrvatski gen i Hrvati ga imaju u najveći odsto u Evropi. Ta je analiza uništila sve srpske laži... SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU: Hrvati se raduju što nas je sve manje, preko 30.000 Srba se na popisu izjasnilo da su Hrvati-pravoslavci!

Medi

Prve isplaćene plate u evrima u Hrvatskoj su u proseku neto 1030 evra i polako stižu Slovence kojima je 1230 evra, a minimalna plata je 560 evra i po zakonu se ne sme isplatiti manje. Dijaspora je Hrvatskoj u 2022g poslala čak 4,5 milijarde evra (Oko 7% hrvatskog BDP-a), a neki kažu da je iseljavanje loše, jeste, ako se ne vrate. Vlada RH daje 30.000 E hrvatskim iseljenicima koji se vrate da otvore firmu, a od fijaska na početku do kraja 2022g se vratilo 135 firmi! Na popisu u Hrvatskoj 2021g preko 30.000 Srba se izjasnili da su Hrvati i pravoslavci, a cela Srbija i srpski mediji ćute? Hrvatski šou Tko želi biti milijunaš ima nagradu 150.000 evra, a srpski ima nagradu jadnih 43.000 evra! Zbog ulaska u Šengen i prelaska na evro hrvatski turizam će imati veću zaradu od najmanje 1,5 mlrd. E! Evrostart kaže da je Hrvatska po kupovnoj moći preskočila Mađarsku i Slovačku i Rumuniju i Bugarsku, iako je zadnja ušla u EU. Hrvati su jedini južnoslovenski narod koji ima izvorno svoju kunu i to još od najstarijih pronađenih kovanica Banovca iz 1235g i sada je odbacili. Kovanica hrvatskog evra ima Teslu preko šahovnice, ko najvećeg hrvatskog izumitelja, a pored njega piše velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA. Srpska banka se odmah žalila Evropskoj Komisiji, a ona im postavila samo jedno pitanje: Kako to mislite da Hrvati svojataju svog građanina iz svojih Smiljana, vi ga ovde svojatate... tu je bio kraj priče, od tada više ni reči iz Srbije, a Tesla je na hrvatskom evru.

Evro

Nema vam u EU svojatanja ničeg tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja! Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemača? Gde će susjedima biti kraj sa evrom, ako već sada imaju duplo veće plate i penzije i toliko veći BDP? Kakve veze ima Nikola Tesla sa Srbijom, posetio je zamislite JEDANPUT u životu? Kad ti gazda *****a dođe u Beograd sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje, na linije belog, sa svojim evrima na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane... Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

Antifa

****

@@

Uzmite puske i borite se protiv fasizma !! Koja setnja !?!?? Ko je setnjom sta promjenio !!!?????? ka R BiH Kao što si se ti borio 90-tih i to na prvoj liniji u Berlinu

@ljiljan

***

@ljiljan

***

Rodjeni

Bravo za koaliciju sdp hdz

Jasno...

...da ne povrijede setnjom fasisticka osjecanja, ocigledno onih koji su na vlasti. Da mi je nekad neko pricao...

I treba...

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Gost

Niste vi antifašisti nego provokatori.

Evro

Tesla je dokazano pred Evropom hrvatski izumitelj i zato je na hrvatskom evru, a Srbi ga neće moći staviti na svoj evro! Zašto niste dokazali Evropi da je Srbin jer je Evropa tražila dokaze crno na belo i nije bilo niti jednog, sem činjenice da je peavoslavac. Evo na popisu u Hrvatskoj 2021g je bilo preko 30.000 Hrvata pravoslavaca, a nema niti jednog Srbina katolika ni u Dubrovniku, ni u celoj Lepoj.

Monte

***

/ Najnovije