Policija iz B. Luke prijavila vlasnika kompanije iz Sarajeva: Objavili i detalje za šta ga sumnjiče

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Hahahahahaha debila iz BL

Oko

Čega se to dosjetilo ne mogu da podnesu čovjeka zato što radi ko sat

H 836

Najlakše zarađivati na bolesnicima. Za čajeve i nadriljekare znamo još iz onih bivših vremena. Ali najviše me nerviraju oni koji proizvode kojekakve kapsule, tablete idr i još ih reklamiraju sve televizije. Prije 15 tak godina stalno su reklamirali jedan lijek protiv svih bolesti, a naročito karcinoma, dizanja imuniteta i drugih najtežih bolesti. Reklamiranje je bilo nevjerojatno, dovodili su kao goste na radiju i televiziji kojekakve doktorice, farmaceutkinje iz tih kompanija koje su kao pjesmu pripovjedali o lijeku i po sat vremena. Na kraju se ispostavilo da je sve bila laž pa su i oni sada manje agresivni ali se reklama još vrti po televizijama i radiju. Lijek je koštao jednu četvrtinu moje plaće sa 30 kapsula a pio se od 3 do 5 kapsula dnevno.

Hana

Pa sve ove reklame za rast kose, dijabetes, za kosti, prostatu, vid, sluh, sve je to ljudi prevara. Pokusajte naci 'ljekara' koji je to kao napravio, pa cete vidjeti da ne postoji. I svi ti preparati kostaju 55 KM. Ne nasjedajte.

/ Najnovije