Policajci odali počast ubijenom Ozrenu Maranu: "Bio je profesionalac. Gubitak je nenadoknadiv"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka mu je laka zemlja bosanska

Ozren ili Ognjen?

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

Čuj bio profesionalac! Pa dijete ga je ubilo nožem dok je bio u stanici. Ja profesionalca i ku....

Koel

Odakle srbin iz repubilke sumske 72 godiste upoliciji u Bihackom kantonu pita li se iko

***

Odakle srbin iz repubilke sumske 72 godiste upoliciji u Bihackom kantonu pita li se iko ka Koel

ŠIPTAR

Sad ce srbi reci, da se ovde radi o nacionalnoj osnovi

dabogda ti ...

Odakle srbin iz repubilke sumske 72 godiste upoliciji u Bihackom kantonu pita li se iko ka Koel bradati srbijanac bio podstanar (kad bidneš dibidus kokuz)

ovo

je zemlja ludaka,bolesnika. Razum se pomuti slušajući njihovu pricu,poremećeni umovi. Šta je njima terorizam? Kakve samo zaključke vi iznosite!? Mozda su ti policajci terorisali to dijete ! dajte motiv, ! sramota za policiju,kako su nesposobni , dijete je savladalo njih dvojicu, nožem naoružano.Nije vas stid da se javite. DA IMATE I TRUN KARAKTERA SVI BI PODNIJELI OSTAVKE !

e baš je gubitak

ovako sposoban policajac ...

***

***

/ Najnovije